Szerezze be megbízható helyről a minőségi vetőmagot!

2018 febr 26. | Üzlet

A mezőgazdaságban dolgozók pontosan tudják azt, hogy milyen fontos a lehető legminőségibb vetőmaggal dolgozni. A mag mindennek az alapja, így ha azt szeretné, hogy a terménye első osztályú legyen, különös figyelmet kell fordítania a vetőmag megválasztására. A Hungaro-farm Kft. azért alakult 1991-ben, hogy szolgáltatásaival megsegítse a magyar mezőgazdaságot. Évtizedek óta azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb minőségű vetőmaggal lássuk el a termelőket, így emelve a magyar termények színvonalát.

Mit kínálunk? Elsősorban olyan, magas minőségű vetőmagokat, mint a fehér mustár, olajretek, mézontófű, bükkönyök, herefélék, fűfélék, emellett pedig sárga lenmagot, a héjnélküli tökmagot, és madáreleség célú egyéb magokat. Partnereinknek vetőmagot biztosítunk, melyeket termeltetési-integrátori szerződések alapján termeltetünk meg. Nem csak vetőmagot, hanem szakmai segítséget is biztosítunk partnereinknek, ami tartalmazza a részletes termelési technológiát is, a helyes vetésforgó kialakítását, a növényvédelmet és a megfelelő agrárgazdálkodást.

Legfőbb szolgáltatásaink közé tartozik a vetőmagok termelése, forgalmazása és tisztítása. Termelés alatt azt értjük, hogy biztosítjuk a termeléshez szükséges vetőmagot, majd a teljes vetőmag termést felvásároljuk. Emellett magántermelők számára is forgalmazunk magas minőségű vetőmagokat, leginkább élelmiszeri felhasználásra (fehér mustármag) és zöldtrágyázásra (fehér mustármag, facélia mag, olajretek). Igény szerint vetőmag tisztítást is vállalunk az üzemünkben. Cégfilozófiánk, hogy kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot építsünk ki ügyfeleinkkel, és biztosítsunk olyan minőséget, ami megállja a helyét az európai versenypiacon.

Szeretne vetőmagot vásárolni, vagy csatlakozna hozzánk partnertermelőként? Ne habozzon! Látogasson el honlapunkra, www.hungarofarm.hu webcímre, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-388-9355-ös telefonszámon, illetve a masa.beata@hungarofarm.hu e-mail címen!