Miért döntsünk a kisállat hamvasztás mellett?

2018 febr 26. | Életmód

Fel kell készülnie arra, hogy kedvence hamarosan eltávozik az élők sorából? Megfelelő megoldást keres a méltó végtisztesség megadására? Több szempontból is érdemes a kisállat hamvasztás mellett döntenie, ugyanis mellőzheti a temetéssel járó feladatokat, és az elföldelést követő kellemetlen gondolatoktól is megkímélheti magát. Bárhol az országban lehetősége van a kisállat hamvasztás nyugodt körülmények között való lebonyolítására.

Az állatokat a legtöbben családtagként kezeljük. Nagyon gyorsan életünk részévé válnak, és hosszú éveken keresztül élvezhetjük társaságukat, de felelősséggel is tartozunk értük. Sajnos mindegyikük életében eljön az a pillanat, amikor búcsút vesznek ettől a világtól. Ez bekövetkezhet öreg koruk miatt, de érheti őket baleset, vagy betegség is, aminek következtében hirtelen távoznak. Ha kedvencünk nehézségekkel küzd, fel kell készülnünk a legrosszabb helyzetre is. Többféle módon köszönhetünk el tőle, és csak rajtunk múlik, hogy hol helyezzük őt örök nyugalomra. A legfájóbb időszakban megkímélhetjük magunkat a temetés feladataitól, és a lehető legjobb kezekben tudhatjuk kedvencünket, ha szakemberekre bízzuk a dolgot, és a kisállat hamvasztás mellett döntünk.

Megbízható szolgáltatást kínálunk minden gyászoló állattulajdonos számára az Word’s Eye Kft. munkatársaiként. Úgy gondoljuk, hogy a kisállatok megérdemlik a megfelelő búcsút. Az ország egész területén vállaljuk az elszállítást, és a kisállat hamvasztást. Az előírások szerint, a környezetvédelemre nagy gondot fordítva látjuk el a ránk bízott feladatokat. Igénye szerint visszaszállítjuk a hamvakat, és lehetőséget adunk fényképpel és szöveggel ellátott urna rendelésére, amit akár otthonában is elhelyezhet. Szerezzen bővebb információt a kisállat hamvasztás menetéről, és cégünk tevékenységéről a www.animal-tem.hu internetes oldalunkon!

Amennyiben Ön is a kisállat hamvasztást látja a legjobb megoldásnak, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Hívjon minket a 06-20-319-9316-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@animal-tem.hu e-mail címünkre!