Ismerje meg az Intelliport szolgáltatásait!

2018 febr 26. | Technológia

Napjaink információs társadalmában egyre egyértelműbbé válik, hogy milyen fontos a kommunikáció a munkavégzés során. Éppen ezért a cégfejlesztésben is egyre hangsúlyosabbá válik az ideális kommunikációs megoldások kialakítása, és ebben segít az Intelliport!

Cégünk a gép-gép és ember-gép közötti kommunikációs platformok kiépítésére koncentrál, évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően az egyik legkeresettebb vállalkozássá nőttük ki magunkat. Kifejezetten komplex kommunikációs megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, a kommunikációs hardvereszközök fejlesztésétől kezdve egészen a rendszermenedzsmentig.

Termékeink közé tartoznak a szélessávú kommunikációs eszközök (4G/LTE) is, melyekbe beletartoznak például a fedélzeti és ipari WIFI routerek is. Az utóbbi pár évben jelent meg a szélessávú kommunikációs eszközök egyik úttörője, az LTE 450Mhz-es hálózat, mely azóta nagy népszerűségre tett szert. Ez többek között köszönhető a fejlett technológiájának, ami számtalan felhasználót bevonzott. Az LTE450 ideális szélessávú kommunikációs eszköz, hiszen a lehető legkorszerűbb 4G/LTE mobilkommunikációs technológiát alkalmazza.

Az LTE450 kiválóan terjed, és mindezt egy viszonylag alacsony frekvencián teszi. Ezért is olyan népszerű szélessávú kommunikációs eszköz az LTE450, mert olcsón kiépíthető és üzemelhető, mégis biztosítja a nagy sávszélességet. Kifejezetten költséghatékony szélessávú kommunikációs eszköz, hiszen felhasználásával hatalmas területek fedhetőek le kevés bázisállomással. Cégünk az LTE450 technológia egyik úttörőjének számít. Együttműködünk mobil operátor partnereinkkel, és a lehető legminőségibb módon készítjük el a szélessávú kommunikációs eszközöket professzionális, vagy ipari felhasználók számára. Termékeink közé tartoznak modemek, routerek és bridge-ek.

Érdeklik a szélessávú kommunikációs eszközök? Forduljon bizalommal az Intelliporthoz! További információért látogasson el honlapunkra, a www.intelliport.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat, illetve termékeinket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-437-52-00-es telefonszámon, illetve az info@intelliport.hu e-mail címen!