Ezért éri meg beszerezni egy kávédarálót!

2018 febr 26. | Gasztro

Nincs kétség afelől, hogy a frissen őrölt kávé a legfinomabb kávé. A frissen őrölt kávé tökéletes kezdése a napnak, és ahhoz, hogy átéljük ezt az élményt, saját magunknak kell ledarálni a minőségi kávészemeket. A kávé szerelmeseinek az előre ledarált kávé megvásárlása helyett mindenképp ajánlott beszerezni egy kávédaráló gépet, így minden reggel isteni kávét ihatnak.

Sokak az otthoni kávédarálásról valami időigényes és megterhelő munkafolyamatra asszociálnak, pedig manapság már rendkívül egyszerű frissen őrölt kávéhoz jutnunk. Az Artisan kávédaráló teljes mértékben elvégzi helyettünk a munkát; elég a reggeli készülődés közben bekapcsolni, és a frissen őrölt kávé utánozhatatlan illata rövid időn belül meg fogja tölteni a konyhát. Semmi sem fogható a frissen őrölt kávé ízéhez, színéhez és zamatához, az Artisan kávédaráló pedig garantáltan biztosítja számunkra, hogy mindig a legjobb minőségben fogyaszthassuk kávénkat.

A rozsdamentes acél őrlőszerkezettel felszerelt Artisan kávédaráló 15 különböző őrlési fokozattal rendelkezik, így mi határozhatjuk meg az őrlemény finomságát. Mivel az Artisan kávédaráló alacsony terhelésű, csökkenti a súrlódást, ezért az őrölt kávé teljes mértékben megőrzi az eredeti ízét. Egyszerre akár 200 gramm kávébabot is ledarálhatunk az Artisan kávédarálóval, így nem kell feltétlenül minden egyes kávézás előtt frissen őrölnünk a kávét. Három színben választhatunk Artisan kávédarálót, attól függően, hogy mi illik a konyhánkba: fehér, fekete vagy piros. A garancia két év, így amiatt sem kell aggódnunk, hogy az Artisan kávédaráló idő előtt cserbenhagy minket.

Szeretné, hogy jól induljanak a reggelei a frissen őrölt kávé segítségével? Vásárolja meg Artisan kávédarálónkat! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kitchenaidbolt.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-957-4553-as telefonszámon, vagy írjon nekünk a honlapunk kapcsolat menüpontjának segítségével!