A lábtörlő rácsok előnyeiről

2018 febr 26. | Életmód

Az irodaházak és a bevásárlóközpontok tisztaságának megőrzésére tökéletesen alkalmasak a lábtörlő rácsok. Ezeken a helyeken hatalmas a gyalogos forgalom, ami azt jelenti, hogy cipők tömkelege sétál végig az épületek padlóin nap mint nap. A padló tisztántartásához így folyamatos takarításra lenne szükség, de a takarító nincs jó helyzetben, hiszen a frissen felmosott padlón még jobban meglátszik a kosz. Ez télen különösen nagy probléma lehet, amikor az esős és havas időnek köszönhetően kint rendszeresen sár van.

Szerencsére erre a problémára ideális megoldást nyújtanak a lábtörlő rácsok. A szimpla lábtörlők nem elég strapabíróak ahhoz, hogy bírják a folyamatos megterhelést, de a lábtörlő rácsoknak ez nem okoz gondot. Használatukkal a cipőre ragadt szennyeződések nagy része eltávolíthatóvá válik. A lábtörlő rácsok a hagyományos lábtörlőkhöz hasonlóan szintén közvetlenül a bejáratok előtt szoktak elhelyezkedni. A beáramló embertömeg a lábtörlő rácsok használatával jóval kevesebb szennyeződést fog behordani az épületbe, ezzel megóvva annak higiéniáját és esztétikai megjelenését.

Persze ez nem azt jelenti, hogy lábtörlő rácsok használatával már nincs is szükség takarítószemélyzetre, hiszen bizonyos mennyiségű kosz így is bejut az épületbe, már csak azért is, mert nem mindenki veszi a fáradságot, hogy megtörölje a cipőjét az épületbe lépés előtt. Mégis sokat jelent a lábtörlő rácsok használata, mert tehermentesíthetjük vele valamennyire a takarító személyzetet, arról nem is beszélve, hogy az embereknek is megadjuk a lehetőséget, hogy letakarítsák a cipőjük talpát, és ne kelljen sárban tocsogva közlekedniük az épületben.

Lábtörlő rácsokat vásárolna? Forduljon a Járórács Kft.-hez bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.jaroracskft.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés, vagy észrevétel esetén vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívja a 06-70-332-6591-es telefonszámot, illetve írjon a jaroracs@gmail.com e-mail címre!