Szűrje ki a kellemetlen meglepetéseket lézerblokkolóval!

2018 jan 31. | Technológia

Az autóvezetést nem elég megtanulni, jól is kell csinálni azt. Szabályosan, biztonságosan és felelősségteljesen vezetni, úgy, hogy közben ne veszélyeztessünk, és ne akadályozunk másokat se. Ez sokszor nem könnyű, hiszen minden út más, minden utazás más, nem tudunk ugyanúgy koncentrálni, ugyanúgy teljesíteni.

Az egyik legkönnyebben megsérthető szabály a sebesség korlátozás. Amikor az autópályán vagy a városban sietünk valahova, belefeledkezünk a vezetésbe, nem vesszük észre a táblát egy ismeretlen útvonalon, könnyen megeshet, hogy átlépjük az engedélyezett határt. Innen már csak egy lépés a semmiből előtűnő traffipax, és vele együtt a pénzbüntetés.

Ilyenkor nagyon jó lenne egy autóba építhető szerkezet, ami már előre képes érzékelni a közelben található sebességmérőket. Ilyen szerkezetek a lézerblokkolók, amiket már Ön is megvásárolhat! Ráadásul az eszközök használata semmilyen szabályba nem ütközik, tehát teljesen legális traffipax védelemről van szó. Egy ilyen berendezés minden autósnak jól jön, és nem egyszer segít a bajban. Nélküle könnyen elveszítheti valaki a jogosítványát és még magas bírságot is fizethet egy pillanatnyi figyelmetlenségért.

Egy minőségi lézerblokkolóért kicsit mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, de megéri, hiszen minden, az országban használatos műszert képes bemérni. Időben észleli a sebességmérőket, és a beépített adóvevővel zavarja azok lézersugarainak visszaverődését, ezáltal a sebességmérés értékei pontatlanok lesznek

A lézerblokkolókból is többféle létezik, egyszerűbbek és egészen nagy tudású berendezések. Ismerje meg széles kínálatunkat, melyet a www.qautohifi.hu weboldalunkon talál, és akár azonnal meg is rendelheti azt a modellt, ami az Ön igényeinek legjobban megfelel! Nem tud kiigazodni? Tanácsra lenne szüksége a választáshoz? Hozzánk bármikor fordulhat megadott elérhetőségeinken, örömmel segítünk lézerblokkolók kapcsán is. Hívja a +36-20-932-7326-os telefonszámot vagy írjon az info@qautohifi.hu e-mail címre!