Praktikus kandalló kiegészítők: A hasábtartókról bővebben

2018 jan 30. | Lakberendezés

Akik kandallóval rendelkeznek, azok közül sokan spórolás, vagy egyéb okok miatt mellőzik a hasábtartók megvásárlását, pedig számos előnnyel rendelkeznek ezek a kiegészítők, amit csakis akkor tapasztalhatnak meg a tulajdonosok, ha bővítik kelléktárukat.

A hasábtartók praktikus és esztétikus tárolási lehetőséget biztosítanak a fahasáboknak a kandalló közvetlen közelében. Ennek köszönhetően egy hidegebb időszakban, ha fát kell rakni a tűzre, nem kell a kimenni a kertbe vagy a fészerbe, ami valljuk be, igen kellemetlen, hanem elég csak a hasábtartóhoz nyúlni, és máris élvezheti a kellemes meleget otthonában.

Manapság a hasábtartókból számtalan kialakítású és stílusú darab áll a kandallótulajdonosok rendelkezésére, így mindenki a saját igényeinek és ízlésének megfelelően válogathat. A szakemberek azonban szívesebben tanácsolják azt, hogy inkább a kandalló stílusához igazítsák a vásárlók a termékek kiválasztását. Értelemszerűen a modern fűtőberendezésekhez inkább az egyszerűbb, letisztult hasábtartók közül érdemes választani, a klasszikus stílushoz pedig a díszített, látványos darabok illenek jobban. A hasábtartókat rendkívül strapabíró és masszív alapanyagból gyártják, hiszen jelentős tömegeket kell elbírniuk, emellett felületüket olyan anyaggal vonják be, ami megóvja őket a sérülésektől, kopástól. Ennek köszönhetően egy egyszeri befektetéssel hosszú évekre megoldhatja a hasábok tárolását.

Ha Ön is kényelemre és praktikus megoldásokra vágyik otthona minden területén, tapasztalja meg a hasábtartók előnyeit! Ismerje meg cégünk, az SM-Door Projekt Kft. kínálatát, melyben stílusos kandalló kiegészítők széles kínálata várja az érdeklődőket! Tekintse meg kiváló minőségű termékeinket honlapunkon, a www.smdoor.hu webcímen, és rendeljen bátran! Felmerülő kérdéseivel keressen minket telefonon, a 06-30-922-4619-es számon vagy írjon e-mailt az info@smdoor.hu címre, szakértő csapatunk munkatársai szívesen segítenek a választásban!