Melyik pólónyomási technológiával jár jobban?

2018 jan 30. | Technológia

Vitathatatlan, hogy manapság a legkedveltebb szolgáltatások közé tartozik a pólónyomás, mind lakossági, mind céges szinten, hiszen az így elkészült egyedi pólók rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak az ajándékozástól kezdve a reklámcélokig szinte bármire. A legtöbb ügyfél azonban tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy melyik pólónyomási technikát vegye igénybe ahhoz, hogy minőségi terméket kapjon kézhez.

A pólónyomással kapcsolatban sokszor elhangzik a szitanyomás technológiája, hiszen a legminőségibb pólók állíthatóak elő vele. A szitázás úgy történik, hogy a nyomatról készül egy úgynevezett szitafilm, amelyről készülnek később a nyomatok, amiket pedig a pólókhoz használnak fel. Önmagában a pólónyomás terén a szitázási technológia kiváló, azonban az ügyfélnek azzal is számolnia kell, hogy kevés darabszám esetén nem biztos, hogy megéri ezt a megoldást választani. Ha több, mint 30 darab pólóval számol, akkor éri meg a szitázás mellett dönteni.

A szitázás mellett a másik közkedvelt pólónyomási technológia a transzfernyomás, ugyanis a szitázással ellentétben ezzel kevés darabszámú rendelés is könnyedén és gazdaságosan teljesíthető. Ráadásul bármilyen anyagú pólóra elkészíthető a minta, vagyis az olyanokra is, amelyek durva felületűek. A titka az indirekt, azaz közvetett nyomtatási technológia, ahol a festékeket szilikonpapírra nyomják, megszárítják, majd hőprés nyomás alatt transzferálják a textilre. A transzfernyomást, vagy legalábbis a második lépését akár házilag is meg lehet oldani, sőt, ezzel gyakorlatilag mindenki találkozhatott már. A bizonyos boltokban kapható, felvasalható matrica ezzel a technológiával készül, tehát mondhatjuk, hogy közismert.

Bármelyik mellett is dönt, a Step Kft. partnere lesz hozzá, ugyanis nálunk mindkét technológia elérhető a pólónyomáshoz! A minőségi termékeket, szolgáltatást garantáljuk! Tájékozódjon cégünk tevékenységéről honlapunkon, a www.stepkft.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-969-0322-es számon, vagy írjon e-mailt az info@stepkft.hu címre!