Lakossági bérfestés porszórásos technikával: tartós, szép és meggyőző

2018 jan 30. | Technológia

Egy tárgy festékkel történő bevonásának mára sokféle technikája létezik. A teljesítmény, a hatékonyság, a költségek és a környezetre gyakorolt hatás szempontjából ezek eltérőek, mindnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Az egyik korszerű festési eljárás a porszórás, vagy szinterezés, ami nagyszerűen alkalmazható ipari és lakossági felhasználásra is.

A porszórás lényege, hogy a felületkezelt tárgyat egy festőkabinban por állagú festékkel szórják be, majd pedig az elkészült, befestett tárgyat egy kemencében felhevítik, így a festéket fixálják. Az eredmény esztétikus, tartós festékréteg, ami nem véletlenül vált olyan népszerűvé, és váltotta fel szinte teljesen a hagyományos festést.

A porszórásos festés vitathatatlan előnye, hogy a tömegtermelést gyorsan és olcsón meg lehet vele oldani, de ugyanígy alkalmas egyedi darabok festésére is. Arra is van lehetőség, hogy valaki az autója felnijét, a biciklivázát, vagy egyéb festenivaló fémtárgyát befestesse.

Gyorsan lehet vele dolgozni, így ha arra van szükség, nagymértékben felgyorsítja a termelékenységet. Nem csak hatékony, de lehetővé teszi a változatos munkadarabok létrehozását is, hiszen szinte végtelen színkombinációban festhetünk vele. A felvitt festék rétegvastagsága szabályozható az igényeknek megfelelően, az eredmény pedig tartós, ellenálló bevonat lesz. A speciális festőkabinnak köszönhetően szinte semennyi festék sem megy kárba, nincs pazarlás. A porfestés olyan felületeken alkalmazható, amik teljesen olaj- és vegyszermentesek, tiszták, illetve nem rozsdásak.

A honlapunkon Ön is igénybe veheti a lakossági bérfestéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat. A www.knipl.com weboldalon minden fontos információt megtalál a bérfestéssel kapcsolatban, de ha mégis kérdése lenne, vagy árajánlatot szeretne kérni, nincs más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot. Ezt megteheti megadott elérhetőségeinken: a +36-74-550-540-es telefonszámon, illetve az info@knipl.com e-mail címen is!