A fújható hőszigetelés előnyeiről

2018 jan 30. | Férfiaknak

A hőszigetelés minősége sok mindenre hatással van egy épületben. Meghatározza, hogyan érezzük magunkat, milyen a komfortérzetünk, hozzájárul az épület értékének növeléséhez, az energetikai tulajdonságai megváltoztatásához. Amikor a ház eladásra kerül, magasabb árat is kérhetünk érte, ezt pedig energetikai tanúsítvánnyal is alátámaszthatjuk.

Amíg azonban a miénk a ház, addig nem mindegy, hogy hogyan érezzük magunkat benne, illetve, hogy ezért mennyit fizetünk. Egy jól megválasztott vastagságú, minőségi módon kivitelezett hőszigeteléssel az addigi fűtés költségeinek 40%-át is meg tudjuk spórolni, és ez – valljuk be – nem kevés. Ilyen a cellulóz hőszigetelés is, és az ezzel megspórolt pénzt egyéb, fontos dolgokra költhetjük.

A hőszigetelés télen meleget, nyáron pedig kellemesen hűvös falakat biztosít. Ezzel a klímát is megspórolhatjuk, valamint a fűtést sem kell állandóan magas fokozaton pörgetni. A falak felmelegszenek, és a hőt tovább tartják meg télen, nyáron pedig nem forrósodnak fel olyan gyorsan. Ezzel a környezettudatos lépéssel a bolygónak is jót teszünk, hiszen nem pazaroljuk az energiát, teszünk a klímaváltozás ellen.

Hőszigetelésből választhatunk többfélét, így fújható hőszigetelést is. A cellulóz hőszigetelésnek számos előnye van, amiért érdemes ilyet kérni a szakemberektől. A fújható hőszigeteléssel a munka gyors, utólagos hőszigetelést is kiválóan lehet vele kivitelezni; akár pár nap alatt egy egész házat is szigetelhetünk ezzel a technikával. Mindenhol alkalmazható, a legkisebb rést is ki lehet vele tölteni. Alacsony költségekkel jár a használata, és még bontásra sincsen szükség hozzá. A cellulóz hőszigetelés természetes, káros anyagoktól mentes, tűzálló, nincs egészségkárosító hatása, kiváló a hangszigetelő tulajdonsága is, ráadásul a rágcsálók is elkerülik. Az eredmény tartós, értékes hőszigetelés.

A www.forelockbt.hu weboldalon fújható hőszigeteléssel kapcsolatos szolgáltatásainkat veheti igénybe. Kiemelkedő színvonalat, megbízható munkát, kedvező árakat kínálunk mindazoknak, akiknek fontos, hogy az otthonuk hőszigetelése kiváló legyen. Ha szüksége van szolgáltatásainkra és tudásunkra, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-912-85-88-as számon, vagy az info@forelockbt.hu e-mail címen!