Régi bútorok új élete

2018 jan 26. | Üzlet

A régi bútorok, múlttal rendelkező tárgyak valódi értéket képviselnek, olyat, amit semmiképpen sem szabad elherdálni. Gyakran megesik, hogy gyermekként megcsodáljuk a nagyszülők régi, tömör fából készült komódját, áhítattal végighúzzuk kezünket az öreg zongorán, rálehelünk a dédnagyi vitrinjének üvegére, vagy élvezettel hintázunk a thonet hintaszéken. Ezek kedves, nosztalgikus emlékek, amiket szívesen őrzünk. Sajnos azonban a megörökölt bútorokkal ez nincs mindig így.

A hagyaték felvásárlás igénybevétele sokszor ésszerűbb választás, mint az örökségként ránk maradt bútorokat pakolgatni, feltornyozni és szépen lassan tönkretenni. Ezt a nagymamák sem szeretnék!

A régi bútorok nem illenek az új életekbe. Akik gyerekként ámulva csodálták a cirádákat, a faburkolat egyedi mintáit, a fényezést, a régi ékszereket és a porcelán díszeit, azok már másféle otthonban élnek, olyanban, ahová nem illenek ezek a darabok. De az is lehet, hogy egyszerűen csak nem férnek el, mert túl nagyok, a lakás pedig pici. Az antik holmik együtt mutatnak igazán jól, így érvényesülnek a legjobban. A modern enteriőrben viszont már idegenül hatnak. Persze ezeket is lehet okosan keverni, felújítani, vagy modernizálni, csak ízlés és merészség kérdése, de ha ezt nem szeretné, akkor sokkal jobb, ha a hagyaték felvásárlás keretein belül szakértő kezekre bízza őket. Így a bútorokra, régiségekre egy új élet vár, és Ön is jól jár!

A www.mariatereziagaleria.hu weboldalon minden fontos információhoz hozzájuthat hagyaték felvásárlással kapcsolatban. Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk régi bútorait, ékszereit, tárgyait! Mi az, mai érdekel minket? Minden, ami régi, ami szép, ami antik, ami érték. Hagyaték felvásárlás keretein belül ékszerek felvásárlásával is foglalkozunk. Keressen minket megadott elérhetőségeinken, vagy jöjjön el személyesen a galériánkba! A 06-20-229-0986-os telefonszámon, vagy a honlapon, üzenetben elér minket! Ne hagyja veszni az örökséget, engedje át szakértő kezekbe, és mi gondoskodunk arról, hogy megtalálják új helyüket!