Tanuljon saját időbeosztása szerint e-learning KRESZ tanfolyamon!

2018 jan 2. | Életmód

Szeretne B kategóriás jogosítványt szerezni, de rengeteg teendője miatt még nem volt ideje beiratkozni az autósiskolába, és részt venni az oktatáson? Nem kell többet amiatt aggódnia, hogy időhiánya miatt folyamatosan tolódik a vezetés ismereteinek elsajátítása, az e-learning KRESZ tanfolyam lehetőséget nyújt arra, hogy saját időbeosztása szerint tanuljon.

Rohanó mindennapjainkban sokszor magunkra sem jut elegendő idő. Hiába van számos tervünk a jövőre nézve, ha egyszerűen nem tudunk szabadulni a rengeteg munka és tennivaló fogságából. Sokan vagyunk, akik szeretnénk B kategóriás jogosítványt szerezni, azonban nincs időnk arra, hogy rendszeresen részt vegyünk a kötelező oktatáson, majd sikeres vizsgát tegyünk. Emiatt a nehézség miatt tették lehetővé, hogy a KRESZ szabályait e-learning KRESZ tanfolyam keretein belül sajátítsuk el, így rugalmas időbeosztás mellett szerezhetünk megfelelő elméleti tudást. Akár munkahelyi szabadidőnkben, akár utazás közben, vagy otthoni környezetben tanulhatunk hatékonyan. Bármilyen ok miatt szeretnénk kezünkben tudni a B kategóriás jogosítványt, az e-learning KRESZ tanfolyamon megszerezhetjük a szükséges elméleti tudást, majd a sikeres vizsgát követően bátran jelentkezhetünk az autósiskolai vezetésre.

A Talentum Autósiskola munkatársaiként mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyéni képességeinek megfelelően sajátíthassa el a vezetéssel kapcsolatos tudnivalókat. Egyedülálló lehetőséget nyújtunk a rugalmas, saját időbeosztás szerint zajló e-lerning KRESZ tanfolyamon való részvételre. Szerezzen bővebb információt autósiskolánkról a www.talentum-autosiskola.hu weboldalunkon!

Igazítsa saját időbeosztásához és tartózkodási helyéhez az e-learning KRESZ tanfolyamot, ne mondjon le tervéről az időhiány miatt! Bármilyen kérdése merül fel a B kategóriás jogosítvánnyal kapcsolatban, autósiskolánk munkatársai szívesen adnak választ kérdéseire. Hívjon minket bizalommal a 06-20-269-1023-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címünkre!