Hozzon ki többet étterméből!

2018 jan 2. | Gasztro

Étterembe azért járnak az emberek, mert szeretnének egy kicsit kivételes bánásmódban részesülni, szeretnének felszabadulni a mindennapos házimunka alól, kicsit kényeztetni magukat, na és persze jókat enni. Vannak, akik rendszeresen járnak étterembe, egyes helyeken ez magától értetődő szokás. Van, ahol ünnepi alkalmakat koronáznak meg azzal, hogy étteremben költik el a vacsorát. Egy étterem többnyire tökéletes helyszín jeles eseményekhez, amikor valaminek szeretnénk megadni a módját, jelezni, hogy nem hétköznapi dologról van szó. Ehhez azonban érdemes gondosan megválogatni az éttermet, olyanban asztalt foglalni, aminek kifogástalan híre van, aminek meggyőzőek a referenciái.

Hogyan tehet eleget egy étterem a felé irányuló folyamatos és magas szintű elvárásoknak? Amikor csúcsidőszak van, amikor rengeteg a vendég, egymást érik az asztalfoglalások, ünnepi időszak van és egyre csak halmozódnak a kihívások? Ilyenkor nehéz megtartani a megszokott színvonalat, vendéglátó szoftver használatával azonban sikerülhet! Érdemes végleg vendéglátó szoftverre cserélnie a régi éttermi rendszerét, mert így nem csak a forgalmas időszakokban tud könnyedén helyt állni, de akár az egész rendszert megreformálhatja, új szintre hozva ezzel a vendéglátóegységét!

Mi az, amiben segít Önnek és éttermének a vendéglátó szoftver használata? Túlzás nélkül minden, az étterem vezetésével és igazgatásával kapcsolatos területen új tapasztalatokat szerezhet! Ez a szoftver valódi innovációt jelent az étteremvezetésben azért, mert egyszerűen minden sokkal egyszerűbb, gyorsabb, könnyebb és átláthatóbb vele! Többé nem kell azon aggódni, hogy úsznak az asztalok, összekeverednek a rendelések, sok időt vesz igénybe az ellenőrzés, vagy kimaradt valami a rendelésből. A vendéglátó szoftver segítségével gyerekjáték a raktárkészlet kezelése, egyszerűbb a törzsvendégkezelés, az ellenőrzés pár pillanat csupán, a rendelésfelvétel megy, mint a karikacsapás!

A www.vendeglato-szoftver.hu weboldalon minden részletet megtudhat erről a csodás új fejlesztésről, és közelebbről is megismerheti a vendéglátó szoftvert! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és próbálja ki éttermében! Hívja a +36-70-650-1339-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@ettermiprogram.hu e-mail címre!