Egy álom beteljesül: tengeri vitorlás jogosítvánnyal a vizeken!

2018 jan 2. | Szórakozás

Ki ne szeretett volna gyerekként hős lenni, kalandokba keveredni, vagy éppen félelmetes kalózként rettegésben tartani a tengereket? Hajóra szállni, amikor csak kedve tartja, megragadni a kormányt és parancsokat osztogatni, miközben a habokat szeli egyenesen a horizont felé hajózva? Ez – sajnos – nem valósulhat meg a valóságban, hiszen felnőttként nem sok mindenkiből lesz kalóz, vagy hajóskapitány. Vagy talán mégis?

Ne mondjon le az álmairól és valósítsa meg azokat, amik kisgyerek kora óta ott motoszkálnak a gondolataiban, nem hagyják nyugodni és csak arra várnak, hogy végre beteljesítsék őket! Legyen a hajók kapitánya, szerezzen tengeri vitorlás jogosítványt, és vitorlázzon, amikor csak kedve tartja!

A tengeri vitorlás jogosítványt több módon és több helyen is megszerezheti, de érdemes a vizsgát a horvátországi vizeken teljesíteni, ugyanis az így megszerezett tengeri vitorlás jogosítványt más, tengerparti országok is elfogadják. Ennek köszönhetően nem állhatnak az útjába az országhatárok, bármelyik tengeren vitorlázhat, ha azt szeretné. B, C, illetve Yacht master tanfolyam is elvégezhető, mindegyik vizsgához elméleti és gyakorlati felkészítés is tartozik. A sikeres vizsgát tevők öt évig használhatják a megszerzett tengeri vitorlás jogosítványt, az öt év lejárta után pedig meg kell újítaniuk azt.

Miért érdemes megszerezni a tengeri vitorlás jogosítványt? Sokan talán úgy gondolják, hogy ez csupán a felső tízezer hóbortja, pedig nem kell hozzá saját vitorlás. Gondoljon csak bele, mennyire fantasztikus új élményeket szerezhet, ha a családdal, barátokkal lehetőségük van egy közös vitorlás útra is elmenni, mondjuk egy bérelt hajón! Legyen az a Balaton, az Adria, ezzel szaporodnak a lehetőségek, kitárul a horizont és tágulnak a határok, megannyi új élmény, izgalmas kaland vár Önre és szeretteire! Csupán egy tengeri vitorlás jogosítvány választja el ezektől!

A www.sail-ing.hu weboldalon megtekintheti, mik a feltételei a tengeri vitorlás jogosítvány megszerzésének, illetve milyen lehetőségek közül válogathat. Engedjen a tenger hívó szavának és keljen útra érvényes jogosítvánnyal! Hívjon bennünket a részletekért a 06-30-941-2087-es, vagy a 06-30-397-2919-es telefonszámokon, illetve írjon nekünk az office@sail-ing.hu e-mail címre!