Biztonságos zárás, tartós védelem síktapadó zárral!

2018 jan 2. | Technológia

Mit tartunk elég biztonságosnak, ha ajtóról, beléptető rendszerről van szó? Mivel vagyunk elégedettek, ha az a cél, hogy illetéktelenek ne juthassanak be az otthonunkba, magánterületünkre, vagy irodánkba? Az ajtó lelke a zár, éppen ezért minőséginek, megbízhatónak és erősnek kell lennie annak érdekében, hogy ne lehessen egykönnyen feltörni. Nemcsak a feltörés ellen lehet ellenálló, de általában véve is tartós, stabilan tartja az ajtót, és gondoskodik arról, hogy zárva maradjon.

A zárak manapság sokfélék lehetnek, de az egyik legmegbízhatóbb közülük talán a mágnessel működő síktapadó zár, ami egy elektromágnes felhasználásával készül, és annak minden előnyét tudja hasznosítani, ha ajtózárásról, illetve ajtónyitásról van szó. A síktapadó zár alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé, mégis nagyon megbízható. Az elektromágnes jól tapad, elektromos árammal vezérelhető, addig tart, amíg az áramot le nem kapcsolják, ekkor a mágnes elenged. A síktapadó mágnes zár alkalmazható nagy forgalmú ajtóknál, kapuknál, a biztonságtechnikai rendszer alapvető eleme. Annak érdekében, hogy tartóereje a legnagyobb legyen, jól meg kell választani azt a helyet, ahova felszereljük, ez pedig a kilincs magasságában, az ajtó középvonalánál van.

A síktapadó zárat több szempontból is megéri alkalmazni, mert bármilyen ajtóra felszerelhető, nem igényel karbantartást, esztétikus módon beépíthető, ráadásul nem tartalmaz mozgó alkatrészt sem. A síktapadó zár nagyon erős tartást tesz lehetővé, ráadásul hozzákapcsolható riasztórendszerekhez, beléptető rendszerekhez, kaputelefonokhoz. Figyelemreméltó, hogy rongálásbiztos, nem lehet csak úgy leverni, tönkretenni, emellett nem kelt zavaró zajokat a használata, és hosszú élettartammal rendelkezik.

A www.telemontazs.hu weboldalon minden síktapadó zárunkat megismerheti, és tájékozódhat egyéb, beléptetéssel kapcsolatos termékeinkről is. A megadott elérhetőségeinken felteheti kérdéseit, csak hívja a 06-1-206-3133-as telefonszámot, vagy írjon a telemontazs@telemontazs.hu e-mail címre!