Alkalmazzon kiváló technológiát, ne legyen gondja a hígtrágyával sem!

2018 jan 2. | Technológia

Állattartással foglalkozik, és problémái adódtak tevékenysége során? Jobb, megbízhatóbb módszert keres a trágyatechnikai feladatok teljesítésére? Érdemes szakemberek segítségét kérnie, akik a trágyagépészeti berendezések telepítésében és a trágyakezelés módjaival kapcsolatban is felkészültek.

Többféle módon oldhatjuk meg a hígtrágya tárolását, amelyek közül a legjobb, ha mezőgazdasági területre szállítjuk. Ezen a módon az állattartó telepen nem marad felesleges hígtrágya, a növények tápanyagigényét pedig kielégíthetjük. A hígtrágya pontosan olyan anyag, ami az almozás nélküli állattartás során az állati ürülékből és az elfolyó ivóvízből keletkezik. A talaj gazdagítása, a talajszerkezet javítása, valamint a növények ellátása céljából kitűnően felhasználható. Azonban nagyon fontos tudnunk, hogy milyen mennyiségben tartalmaz sót, hiszen a nem megfelelő mennyiség elhelyezésével talajkárosodást is okozhatunk. A hígtrágyát akkor használhatjuk fel termőföldön, ha ezt a talajvédelmi hatóság engedélyezte. A trágyatechnika többféle berendezés alkalmazását igényli. A hígtrágya kijuttatását végezhetjük speciális kialakítású öntözőszivattyúval, és alkalmazhatunk csévélődobos vagy lineár öntözőgépeket, helyi igényeinknek megfelelően igényelhetjük az egyedi tervezésű gépeket.

Cégünk, a Promanure Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a trágyatechnika területén. Bármilyen feladat megoldásában van szüksége segítségre, készséggel állunk rendelkezésére, felkészülten biztosítjuk a hiányzó berendezéseket. A hígtrágya kezelését érintő feladatokat tekintve, az öntözést és minden más teendőt illetően megbízhat bennünket. Szerezzen bővebb információt a korszerű trágyatechnikáról és tevékenységeink részéleteiről a www.promanure.hu weboldalunkon!

Végezze hatékonyan, nehézségek nélkül tevékenységét, alkalmazzon kiváló trágyatechnikai eszközöket, amelyekkel nagymértékben könnyítheti munkáját! Kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-20-934-4615-ös telefonszámunkon vagy írjon nekünk az i.bukkosi@gmail.com e-mail címünkre!