Ne dideregjen, használjon sátorfűtést!

2017 dec 28. | Sport

A horgászat, a kempingezés sok ember kedvenc időtöltései közé tartozik, sőt egyeseknél több, mint hobbi. Vannak olyan elkötelezett rajongók, akik nem csupán akkor vágnak neki a természetjárásnak, amikor a többség, őket nem rettenti vissza a zuhanó hőmérséklet, a nagy hideg vagy a szállingózó hó. Legyen forró nyár, üde tavasz, hűvös ősz vagy már hideg tél, ők akkor is útnak indulnak. Ehhez természetesen fel kell készülni a szélsőséges időjárásra és olyan kempingfelszereléssel elindulni, amiben minden megvan ahhoz, hogy ne csak biztonságos, de komfortos is legyen a kiruccanás. Így a túracsomagból nem hiányozhat a sátorfűtés sem!

A sátorfűtés tulajdonképpen egy hordozható fűtőtest, ami nagyszerűen megteremti a meleget a sátorban akkor is, amikor odakint egyébként igencsak kellemetlen a hőmérséklet. Ezzel a berendezéssel könnyedén, és a mi fontos, biztonságosan teremthetünk meleget, nem kell dideregni napközben vagy éjszaka megfázni, ha megpihenünk fáradtan.

A cégünk által kínált termékek között, a www.solartackle.hu weboldalon többféle sátorfűtést is talál, különböző árkategóriában, melyek közül megrendelheti az Ön számára ideális darabot. Csak felállítja, bekapcsolja, feltekeri és máris kellemes meleg lesz a sátorban! A sátorfűtés biztonsági funkcióval van ellátva, így automatikusan leáll, ha túl kevés az oxigén, szén-monoxid mérgezés biztos. Termékeink gázpalackkal működnek, fogantyú is tartozik hozzájuk, a külön megvásárolható táskával pedig egyszerűen szállíthatóak bárhová. Megéri beszerezni egyet, hiszen így az év bármelyik szakában elindulhat horgászni, túrázni, nem kell otthon maradnia pusztán az időjárás miatt! A sátorfűtés a horgász felszerelés és a kemping csomag alapdarabja!

Amennyiben kérdése van horgász kellékeinkkel, kemping felszereléseinkkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal, hogy minél előbb választ kaphasson a kérdéseire! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, hívja a +36-70-408-5556-os telefonszámot vagy írjon nekünk az info@solartackle.hu e-mail címre!