Mire ügyeljünk a motorgumik téli ápolása során?

2017 dec 28. | Férfiaknak

Rendszeresen közlekedik motorkerékpárral, és a téli időszakban sem hanyagolja kedvenc eszközének használatát? Netán pihenteti motorját, de már alig várja, hogy tavasszal újra motorozhasson? Mindkét esetben érdemes nagy figyelmet fordítania a motorgumik téli ápolására. A nap káros sugarai, a tartós hideg, és nedvesség sem tesz jót a motorgumiknak, ezért fontos, hogy ezektől óvva legyenek. Tanácsos minél több információt szereznie ezzel kapcsolatban, hiszen csak így őrizheti meg a motorgumik kiváló állapotát.

A hideg hónapokban sem kerülheti el figyelmünket az alkatrészek ellenőrzése, és megfelelő karbantartása. A motorgumik téli ápolása során több tényezőre is ügyelnünk szükséges. Tároláskor érdemes elrejtenünk a nap káros sugarai elől, óvni kell az olajokkal, oldószerekkel való érintkezéstől. Kerékre szerelt állapotban elengedhetetlen a rendszeres keréknyomás ellenőrzés. Esztétikai szempontból gumiápoló szerekkel szépíthetünk a külsőn, de alaposan át kell gondolnunk, pontosan milyen terméket használunk, és milyen mennyiségben alkalmazzuk. Amennyiben elegendő időt szánunk a minőségi motorgumik kiválasztására, majd helyesen végezzük az ápolást, hosszú időn keresztül számíthatunk kiválóságukra.

Különféle típusú, magas minőségű motorgumik hatalmas termékválasztékával várjuk a Kék Hold S.E. Kft. munkatársaiként. Nálunk a legmagasabb fogyasztói igényeknek megfelelő termékek állnak rendelkezésére, és nem csak a kiváló motorgumik megrendelése céljából, hanem szerelési, javítási munkálatok esetén is segítségére vagyunk. Kedvező áron, akár ingyenes szállítással juthat hozzá a hiányzó elemekhez. Szívesen adunk tanácsot a motorgumik téli ápolását illetően és más témákban is, látogasson el a www.kekhold.hu weboldalunkra!

Őrizze meg a motorgumik kiváló állapotát télen is, fordítson nagy figyelmet a helyes ápolásra, használatra és az elhelyezés módjára! Kifogástalan motorgumik beszerzése ügyében és felmerülő kérdéseivel keressen minket a 06-1-240-4878-as telefonszámunkon vagy az info@kekhold.hu e-mail címünkön!