Téli kikapcsolódás Cserkeszőlőn!

2017 dec 21. | Szórakozás

Nem csak nyáron érdemes kivenni néhány nap, vagy akár egy egész hét szabadságot, hogy kicsit kiszabaduljunk a mókuskerékből. Sőt, igazából télen van csak igazán szükségünk a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. A hideg idő és a sötét, borús időjárás kifejezetten nyomasztó tud lenni, ezért télen sokkal hajlamosabbak vagyunk a stresszre és a depresszióra. Ilyenkor érdemes összecsomagolnunk egy bőröndbe, és elutazni valahova egy kis téli kikapcsolódásra.

Ideális választás lehet Cserkeszőlő, főleg télen, hiszen az ország legmelegebb gyógyvízforrása ott ered. Ráadásul az Észak-Alföldi régióban elhelyezkedő település gazdag borkultúrával rendelkezik, így az egész napos termálfürdőzést kiváló borvacsorával zárhatjuk. Persze a kikapcsolódáshoz igényes szállásra van szükség, ezért ajánljuk az Éva apartmant!

A cserkeszőlői apartman több, 4 személy számára alkalmas szállással rendelkezik. Az otthonos és modern apartmanok biztosítják a kényelmet, a felszerelt konyháknak köszönhetően pedig nem kell folyamatosan étterembe vagy boltba járkálni – bár mindkettőt találunk az apartman közelében – hiszen minden ott van helyben. Ha elfáradunk az egész napos programok alatt, nyugodtan hátradőlhetünk az apartman nappalijában, és nézhetjük a kábeltévét. A parkolás miatt sem kell aggódni, ugyanis az Éva apartman ingyenes parkolót biztosít. A méltán híres Cserkeszőlő Gyógyfürdő csupán néhány perc sétára van a cserkeszőlői apartmantól, így a wellness élmények karnyújtásra vannak a szállástól!

Szabaduljon ki a szürke mindennapokból, és jöjjön el szeretteivel az Éva apartmanba kikapcsolódni! Áraink nem terhelik meg a pénztárcáját, hiszen igazán kedvező feltételekkel várjuk, mégis minőségi szolgáltatást nyújtunk. További információért látogasson el honlapunkra, a www.cserkeszoloszallas.com webcímre, és tekintse meg apartmanjainkat! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-684-3854-es telefonszámon, illetve a cserkeszoloszallas@gmail.com e-mail címen, és foglaljon szállást bátran!