Őrizze meg borainak minőségét, tárolja őket műanyag bortartályban!

2017 dec 21. | Gasztro

Nincs megelégedve jelenlegi bortartályaival, és megbízhatóbbakat keres? Netán egyre nagyobb mennyiségű ital elkészítése a cél, így még több bortartályra van szüksége? Nagyon fontos, hogy magas minőségű eszközöket használjon, hiszen csak így őrizheti meg borai kiváló minőségét!

A borászati munkafolyamatok csak akkor teljesíthetőek színvonalasan, ha rendelkezésünkre állnak a megfelelő segédeszközök. A bortartályok rendkívül fontos szerepet töltenek be tevékenységünk során, hiszen ezekben tároljuk hosszú időn keresztül az italt. A bor kikezdheti a bortartály anyagát, ezért fontos, hogy olyat válasszunk, ami képes ennek ellenállni. A műanyag bortartály számos pozitív tulajdonsággal jellemezhető, amelyek közül érdemes kiemelnünk a következőket:

  • Anyaga nem vesz fel szagokat és ízeket.
  • Időtálló eszköz.
  • Többféle méretben beszerezhető.
  • Korróziómentes és saválló.
  • Alkalmazásakor a kénezés mellőzhető.
  • Egyszerűen tisztítható.

Egyéni igényeink szerint dönthetjük el, hogy pontosan milyen anyagú bortartályt használunk. Annak érdekében, hogy minél hatékonyabban végezhessük tevékenységünket, célszerű alaposan tájékozódnunk, és jól felszerelt borászati webáruházból rendelnünk.

Szőlészeti és borászati termékek hatalmas kínálatával várjuk Bí-Bor-Ász Borászati Szaküzletünk online oldalán, ahol többféle bortartály közül választhatja ki az Ön számára legideálisabbat. Borászati webáruházunkban mindent megtalálhat egy helyen, amelyek nagy segítségére lehetnek vállalkozása működtetésében. Minőségi kellékeinkkel hatékonyan és könnyedén teljesítheti feladatait. Látogasson el a www.bi-bor.hu címen található honlapunkra!

Tegyen hatékonyan azért, hogy borai minél hosszabb időn keresztül őrizhessék meg frissességüket! Használjon igényeinek megfelelő bortartályt, rendelje meg tőlünk kedvező áron a kiválasztott eszközöket! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket a 06-30-663-7382-es villányi, vagy a 06-30-663-7381-es siklósi telefonszámunkon! Amennyiben pedig üzenni szeretne, írjon nekünk az info@bi-bor.hu e-mail címünkre!