Nyerjen betekintést a hagyományőrző falusi disznóvágás rejtelmeibe!

2017 dec 21. | Szórakozás

Régóta tervezi, hogy ellátogat egy hagyományőrző falusi disznóvágásra, de még nem sikerült megvalósítania tervét? Érdekesnek találja a falusi turizmust, azonban nem tudott közelebbről megismerkedni vele? Ha a megfelelő helyen keresgél, egyszerre nyerhet betekintést a tanyasi világba, valamint a disznóvágás részleteibe.

Napjainkban már egyre kevesebben vágnak disznót, a nagyobb városokban pedig főleg nehéz olyan helyet találni, ahol személyesen láthatjuk a disznóvágást, majd megismerkedhetünk a disznótor különleges hangulatával. A falusi turizmus több helyen megmaradt a régi stílusában, csak megfelelő helyszínt szükséges találnunk a megismerése céljából. Érdemes olyan vidéket választanunk, ahol elképzelésünk szerint tölthetjük időnket, és a disznóvágást követően akár feldolgozott áruval, finomabbnál-finomabb húsokkal indulhatunk útnak. Ezen a módon amellett, hogy kiválóan szórakozhatunk, egész télen nem lesz gondunk a finom ételek elkészítésével sem.

Egyedülálló környezetben, a falusi turizmus kiválóságainak társaságában tölthet felejthetetlen napokat, ha ellátogat tanyánkra! A Gedeon Tanya Panzióban lehetőséget nyújtunk arra, hogy részt vegyen hagyományőrző falusi disznóvágáson, ahol megismerheti a hurka és kolbász elkészítésének módját, valamint megkóstolhatja a vidék legízletesebb pálinkáit. Amennyiben kedvet érez ahhoz, hogy disznóvágás programra jelentkezzen, akár egész családjával vagy baráti körével is útnak indulhat. Szerezzen részletes információt a hagyományőrző falusi disznóvágásról, és tájékozódjon szolgáltatásainkról a www.gedeonfarm.com weboldalunkon!

Gazdagodjon páratlan élménnyel, vegyen részt Ön is hagyományőrző falusi disznóvágáson! Ismerkedjen meg a falusi turizmus jellegzetességeivel, melyhez jelezze részvételi szándékát minél hamarabb, kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-76-722-800-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@gedeonfarm.com e-mail címünkre!