Lakóépületek energetikai korszerűsítése kamatmentes hitellel!

2017 dec 21. | Lakberendezés

A régi épületeket egy idő után mindenképp érdemes energetikailag korszerűsíteni a komfortosabb és energiatakarékosabb életvitel érdekében. Ezt mindenki belátja, ám az energetikai korszerűsítés elmaradásának általában nem a tiltakozás, sokkal inkább az anyagi keret az oka. Szerencsére van lehetőség kamatmentes hitel igénylésére családi házakra, társasházakra és nyaralókra egyaránt!

A 0%-os kamatmentes hitelprogram keretében számtalan energetikai korszerűsítésre lehet kamatmentes hitelt igényelni. Az otthon fűtése-hűtése szempontjából érdemes igényelni a hitelt hőszigetelésre, nyílászárók cseréjére, árnyékoló szerkezetek beépítésére, illetve hővisszanyerő berendezés korszerűsítésére. Emellett szintén lehet igényelni pénzt fűtési- és használati melegvíz rendszerek korszerűsítésére, világítási rendszerek modernizálására (vagyis LED világítás beépítésére), illetve hőszivattyús rendszerek beépítésére. Az egyik legnépszerűbb tétel a listán a napelemes rendszer, hiszen az mindenki számára nyilvánvaló, hogy a jövő a megújuló energiaforrásoké. A téli szezonban mindig aktuálissá válik a fűtés, ezért bizonyos háztartásoknál érdemes igényelni a kazánrendszer kiépítését.

Az igényelhető kölcsön összege természetes személyek esetében egytől tízmillió forintig terjed. A kölcsönt nem csak magánszemélyek igényelhetik, hanem társasházak és lakásszövetkezetek is, ez esetben lakásonként egytől hétmillió forintig lehet igényelni a kölcsönt. A kamat 0%, a szükséges önerő az elszámolható költség 10%-a. A futamidő legfeljebb 20 év, a munkálatokat pedig a szerződés megkötését követő 18 hónapban kell elvégezni. A hitel igényléséhez több dokumentumra is szükség van: műszaki ajánlatok, energia tanúsítványok és a hitelkérelmi anyagok.

Szeretné igényelni a lakások energetikai korszerűsítésre vonatkozó hitelt? Forduljon hozzánk bizalommal, és mi elkészítjük Önnek az igényléshez szükséges dokumentumokat is! További információért látogasson el honlapunkra, a www.energoptimo.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-984-7328-as telefonszámon, illetve a service@energoptimo.hu e-mail címen!