Hogyan szüntessük meg a penészesedést és a dohszagot véglegesen?

2017 dec 21. | Technológia

Egyre nagyobb problémát jelentenek a falon megjelenő foltok? Már nem csak a látvány zavaró, hanem erősen érezhető a dohszag is? Nagyon fontos, hogy minél hamarabb tegyen a megszüntetésük érdekében, ugyanis a penész esztétikai és egészségügyi szempontból is rendkívül káros, a dohszag pedig jelentősen csökkenti az életminőség színvonalát! Utólagos falszigeteléssel teljes mértékben megoldhatja a problémát, ha hozzáértő szakemberekre bízza a feladatot.

A kényelmes és komfortos életvitel érdekében számos tényezőre kell ügyelnünk. Az egyik alapvető feladat házunk falainak megóvása. Amennyiben rendellenességet észlelünk az állagát tekintve, mint például a penészesedés és az emiatt kialakuló dohszag, minél előbb tennünk kell a probléma megszüntetéséért! Életminőségünk javítása, ingatlanunk piacképessége és főként egészségünk megőrzése érdekében egyaránt nélkülözhetetlen az utólagos falszigetelés! Ha profi szakemberekhez fordulunk, injektálással, vagy acéllemezes szigeteléssel oldják meg az utólagos falszigetelést, így időtálló eredményre számíthatunk.

A végleges megoldásért megbízható szolgáltatást nyújtunk a Bona-Si Szig Building Kft. munkatársaiként. Korszerű technikákat alkalmazunk, és minőségi anyagokat használunk, amelyekkel tökéletesen eleget tudunk tenni kérésének. Az injektálás, vagy az acéllemezes szigetelés módszerét alkalmazzuk, speciális gépekkel, gyakorlattal és hozzáértéssel igyekszünk profi munkát végezni. Utólagos falszigetelés, pinceszigetelés, és egyéb, hasonló munkálatok elvégzése esetén is számíthat segítségünkre. Szerezzen bővebb információt cégünkről és módszereinkről a www.bonasi.hu internetes oldalunkon!

Szüntesse meg a falak beázását, a penészesedést, és szabaduljon meg a kellemetlen dohszagtól! Alkalmazzon végleges megoldást, rendeljen utólagos falszigetelést! Vegye fel velünk a kapcsolatot a hétvégén is hívható 06-70-520-6663-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@bonasi.hu e-mail címünkre!