Édesen csípős élmény: a gyümölcsös chiliszószok

2017 dec 21. | Gasztro

A főzés szerelmesei mindig azon törik a fejüket, hogy mivel tudnák feldobni a készített ételeket. A chiliszósszal mindig jól járunk, ha különleges kulináris élményben szeretnénk részesülni, de fontos azzal is tisztában lennünk, hogy nem kell feltétlenül egy klasszikus szószt választanunk, hiszen a választék hatalmas. A pikáns, édes ízek kedvelőinek mindenképp érdemes kipróbálniuk a gyümölcsös chiliszószokat.

A Sárréti Chilifarm termékei között számtalan gyümölcsös chiliszósz közül tudunk válogatni, attól függően, hogy milyen ízvilágot kívánunk. Akik nem szeretik a túl erőset, mégis vágynak egy kis pikáns utóízre, imádni fogják a LetEPER chiliszószt, mely egy chilipaprikával megbolondított eperlekvárhoz hasonlítható. Persze a gyümölcsös chiliszószoknak nem csupán ilyen enyhe verziói léteznek, hiszen attól, mert valami gyümölcsös, még csíphet is rendesen. A Mangó NO. 5 chiliszósz már jóval csípősebb, kellemes citrusos íze pedig garantáltan feldob bármilyen ételt. A savanykásabb ízvilág kedvelőinek ajánlott a Stevie Shóder kiwis chiliszósz, mely a sült húsokhoz kifejezetten passzol. Akik pedig a gyümölcsök mellett valami más különleges összetevőt is szeretnének kipróbálni, kóstolják meg a mediterrán ízvilágú Levendurva chiliszószt, mely levendulával ad különleges ízhatást a halételnek, gyrosnak, vörös húsnak, salátának vagy nachosnak. Apropó nachos: Star Wars maratonhoz tökéletes párosítás a Dzsedi Tej nevű barackos chiliszósz, melyben ott van az extra erő!

Kipróbálná a Sárréti Chilifarm minőségi és magyar alapanyagból készült gyümölcsös chiliszószait? Látogasson el honlapunkra, a www.chilifarm.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! A szószok mellett szárított és őrölt chilit is talál, az édesszájúaknak pedig ajánljuk chilis édességeinket! Termékeinket érintő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-554-5227-es telefonszámon, illetve a shop@chilifarm.hu e-mail címen, munkatársaink mindenben szívesen segítenek!