A raktárok elmaradhatatlan kelléke: a létra

2017 dec 21. | Technológia

A raktártechnika tekintetében az egyik legfontosabb szempont a praktikusság. A raktározott árut a lehető legátláthatóbban kell elrendezni, hogy minél könnyebben elérhetők legyenek. Emellett a kialakításnál fontos olyan polcrendszert választani, ami kevés helyet foglal, de sok árut tud tárolni. Mivel egy komolyabb raktárban nincs minden polc kartávolságra, a létrák szintén elmaradhatatlan kiegészítői egy raktárnak.

Többféle létra közül választhatunk attól függően, hogy milyen igényű a raktárunk. A fém létrák stabilitásuknak köszönhetik népszerűségüket, emellett kifejezetten jó a teherbírásuk. A kényelem és a biztonság érdekében különböző kiegészítőkkel ellátott létrákat is vásárolhatunk: a műanyag csúszásgátló talp megakadályozza, hogy a létra használat közben mozogjon, a kapaszkodó pedig a kényelmes feljutást teszi lehetővé. Mivel a dolgozók biztonsága kiemelkedően fontos, érdemes a praktikusság mellett a biztonságos használatot is szem előtt tartanunk a létravásárlás során.

Sok funkció betöltésére találhatunk alkalmas létratípusokat, például támasztó- és tolólétrákat, illetve összecsukható kisállványokat is választhatunk. Ezek kifejezetten hasznosak lehetnek külső munkálatok elvégzéséhez, ezért ha cégünk tevékenységi körébe olyan külső munkálatok is tartoznak, amelyek magaslati munkát igényelnek, érdemes befektetnünk az ilyen típusú létrákba. A raktártechnikát illetően kifejezetten hasznos a meghosszabbítható létra, hiszen változó magasságú polcokról kell levenni az árukat. Attól sem kell félnünk, hogy a meghosszabbított rész visszacsúszna, vagy elgörbülne, hiszen minőségi fémszerkezetről van szó. Praktikusabb egy hosszabbítható létrát venni, mint beszerezni több különböző méretűt.

Létrát vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.depotech.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-407-0974-es telefonszámon, illetve az info@depotech.hu e-mail címen!