Használjon minőségi akkumulátort munkagépeihez is!

2017 dec 20. | Technológia

Munkaeszközeit csak megbízható akkumulátorokkal tudja működtetni, ezért minden szempontból kiváló eszközöket keres? A speciális munkafolyamatok teljesítését segítő munkagép akkumulátorok, a takarítógép akkumulátorok, targonca akkumulátorok, és a tehergépjármű akkumulátorok terén is érdemes körültekintőnek lennie, és csak leinformálható, kiváló minőséget biztosító szolgáltatótól vásárolni.

Minden akkumulátor esetében az akkumulátorcellát nevezzük alapegységnek, amelyben elektródákat különböztethetünk meg. A közöttük létrejövő villamos feszültségnek köszönhetően, több cella egymás utáni, sorba kötésével hozhatjuk létre az áramforrást, ami az eszközünknek megfelelő feszültséggel bír. A spirálcellás akkumulátorok korszerű technológiával készült, egyedi szerkezettel rendelkező termékek, amelyek nagy indítóáram létrehozására képesek. Kiválóan alkalmazhatóak a munkagépek akkumulátoraiként, hiszen egyedülállóan nagy a rázkódás-tűrési képességük.

A világ vezető akkumulátor gyártóinak termékeit nyújtva, széles kínálattal, kedvező árakat biztosítva várjuk az AKKU-System Bt.-nél. Takarítógép akkumulátor, munkagép akkumulátor, tehergépjármű akkumulátor és targonca akkumulátor igénye esetén is állunk rendelkezésére. Akkumulátoraink 80%-át a Jász-Plasztik Kft.-től szerezzük be, amelyek mindegyike kifogástalan minőséggel, időtállósággal, megbízhatósággal jellemezhető. Termékeink beszerelését, üzembe helyezését szintén vállaljuk, valamint ingyenes állapotfelméréssel és töltőgépekkel is segíteni tudjuk munkáját. Szerezzen bővebb információt cégünkről és a nálunk kapható akkumulátorokról a www.akku-system.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Munkaeszközei gondtalan használatához válassza ki nálunk a legmegbízhatóbb akkumulátorok egyikét! Bármilyen kérdése merül fel a beszerzéssel, illetve a használatukkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bátran! Hívjon minket a 06-20-777-4897-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az akku-system@t-online.hu e-mail címünkre!