Sportoktató képzés: Hobbi és szakma egyszerre!

2017 nov 30. | Üzlet

Rendszeresen és régóta sportol? Mindig is érdekelte a fitness, a testépítés, az edzés? Miért ne keresne ezzel pénzt is? Sokan álmodnak olyan állásról, amit nem kötelességből csinálnak, hanem valódi lelkesedéssel és örömmel kezdenek el minden áldott nap. Ha Önt a mozgás, a sport önti el hasonló érzésekkel, fontolja meg, hogy kezdjen vele valamit!

Természetesen nem lehet mindenkiből profi sportoló, ez egyébként is nagy áldozatokat követelő hivatás, de a sport iránti imádat kifejezésének nem csak ez az egy módja van. A hivatásos sportolókat is edzi, felkészíti valaki, így például dönthet úgy, hogy a másik oldalon kamatoztatja a sport iránti szenvedélyét és edző válik Önből! Mi kell ahhoz, hogy edző legyen valakiből? Csupán egy aktuális sportoktató képzésre kell beiratkoznia, és kis idő múlva, egy kis szorgalommal okleveles sportoktató válhat Önből!

A sportoktatóknak lehetősége van sportolókat edzeni, versenyzőket felkészíteni különböző sportágakban, legyen az testépítés, fitness verseny vagy egyéb sportág, ami a test formálásával kapcsolatos. Ha úgy határoz, a sportoktató képzés elvégzése után válhat Önből például edzőtermi oktató is, amivel lehetőséget kap arra, hogy emberek százainak változtasson az életén. A személyi edzőhöz hasonlóan elindíthatja az Önhöz jelentkezőket a siker útján, az életmódváltás ösvényén és megmutathatja az egészséges életmód világába a belépőt.

A www.profissimus.hu weboldalunkon megismerkedhet a sportoktató képzés pontos leírásával, a tanfolyam elvégzésének követelményeivel, a vizsgán elvártakkal és az elméleti, gyakorlati arányokkal is. Ne habozzon, jelentkezzen aktuális OKJ tanfolyamaink egyikére, és váljon okleveles sportoktatóvá! Legyen az élete a sport olyan módon, hogy közben másokat is inspirál vele! Amennyiben kérdései merülnek fel az OKJ tanfolyamokkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken, írjon az iroda@profissimus.hu email címere vagy hívja a +36-72-497-620-as telefonszámot!