Növelje komfortérzetét egyedi télikert létrehozásával!

2017 nov 30. | Életmód

Gondolkodik terasza beépítésén, de nem tudja, pontosan milyen módon hasznosíthatná? Netán külön helyiséget szeretne növényei gondozásához? Mindkét esetben kiváló ötlet lehet a télikert! Ehhez viszont érdemes tapasztalt szakemberek segítségét kérni, hiszen így egyszerűen és gyorsan kaphatja meg a lehető legtökéletesebb eredményt.

Ha télikert építése mellett döntünk, sokoldalúan használható, a külső környezeti hatásoktól védett helyiséggel lehetünk gazdagabbak. Első lépésként át kell gondolnunk, hogy otthonunk melyik része lenne a legalkalmasabb egyedi télikert kialakítására. A terasz átalakításával, vagy egy teljesen új építmény kivitelezésével is megvalósíthatjuk terveinket. A hőszigetelt üvegezésnek köszönhetően minden egyes nap megfelelő mennyiségű fény juthat télikertünkbe, így az itt elhelyezett növényeink gondtalanul fejlődhetnek. Napjainkban a télikert már nem csak ebből a szempontból tölthet be nagy szerepet életünkben, hanem más funkciókat is elláthat. Kikapcsolódáshoz építhetünk medencét, vagy berendezhetjük különféle, a pihenést szolgáló eszközökkel. Ránk van bízva, milyen stílusú egyedi télikertet hozunk létre!

Egyedi télikertje kivitelezése ügyében készséggel állunk rendelkezésére a Caribi Télikert Építőipari Kft. munkatársaiként. Bármilyen tetőformát, üvegezési módot és színt választhat. Rendkívül kedvező áron végzünk színvonalas munkát, és az általunk gyártott elemek minőségét garantálni tudjuk. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről és szolgáltatásainkról a www.telikertepites.net címen található weboldalunkon!

Használja ki otthona adottságait, és tegyen hatékonyan a komfortos életvitel kialakításáért! Töltse szabadidejét a téli hideg időszakban is kedvenc növényei közelében, egyedi télikertben! Bármilyen kérdése merül fel a télikert tervezésével és kivitelezésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Hívjon bennünket a 06-30-609-7790-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet a telikertepito@gmail.com e-mail címünkre!