Minden, amit a KPE csövekről tudni érdemes!

2017 nov 30. | Technológia

Csőrendszerek nélkül nagyon nehéz lenne komfortosan élni a mindennapokat. A KPE csövek alapvető elemei a lakossági vízhálózatoknak, ezért legyen szó bármilyen építkezésről, nem szabad megfeledkezni a KPE csövek telepíttetéséről, hiszen nélkülük nincs az épületben folyóvíz!

A KPE csövek kiváló szilárdsággal rendelkeznek, ennek köszönhetően mínusz negyven fokig alkalmazhatóak, könnyedén megmunkálhatóak, a korrozív hatásoknak ellenállnak, emellett rendkívül egyszerű telepíteni őket! Mivel hajlékonyak, csatlakozók nélkül telepíthetőek bárhova, és rugalmasságuknak köszönhetően eltörni se tudnak. Színük általában fekete, amelyet kék csíkkal jelölnek meg a szakemberek a gyártás során. Ennek köszönhetően könnyedén kitűnnek bármilyen csőválasztékból, így egy esetleges beszerzés során nem kell hosszasan keresgélni annak érdekében, hogy megtalálja a KPE csöveket!

Mivel a KPE csövek gyártásakor a szakemberek nem használnak fel az élettani működést befolyásoló összetevőket, emiatt főként az ivóvíz hálózat kiépítéséhez alkalmazhatóak. Mivel a vízzel érintkezve teljesen közömbösek maradnak, semmilyen káros anyag nem kerülhet használatuk közben az emberi szervezetbe, ráadásul a KPE csövektől se mellékíze, se furcsa színe nem lesz a víznek!

A KPE csöveket már nemcsak ivóvíz hálózat kiépítéséhez alkalmazzák a szakemberek, hanem locsolórendszerek telepítéséhez is, ami a csövek strapabíróságának köszönhető, ugyanis ellenállnak az UV sugárzásnak és a szélsőséges időjárási tényezőknek. Mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthet a rájuk, mivel akár 50 éves élettartamot is elérhetnek!

A tartós ívóvíz hálózat kiépítéséhez szerezze be a minőségi KPE csöveket a Pestan Kereskedelmi Kft.-től! Kínálatunkban számos megbízható termék közül válogathat! Ha minket választ, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését! Tájékozódjon termékkínálatunkról honlapunkon a www.pestan.eu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-70-409-8862-es számon, vagy írjon e-mailt a pestan@pestan.eu címre!