Már a jövő évi erdei iskolát tervezi? Éljen a kedvező lehetőséggel!

2017 nov 30. | Szórakozás

Ugyan még csak most kezdődik el igazán a tél, azonban az iskoláknak legalább fél évvel előre kell tudniuk a szünetek, év végi osztálykirándulások időpontját. Nincs ez másképp az erdei iskolával sem, amihez még hosszabb előkészület és szervezés szükséges, ugyanis több napos programról van szó, amely esetében számos szempontot figyelembe kell venni, főként az anyagiakat, így nem véletlen, hogy a pedagógusok e téren a legkedvezőbb ajánlatokat keresik. Ha Önnek is fontos az ár-érték arány, és vissza nem térő lehetőséget keres, tekintse meg az erdei iskola akciót!

Az erdei iskola akció egy kihagyhatatlan lehetőség, aminek köszönhetően a diákok rendkívül kedvező áron kirándulhatnak, különleges, lélegzetelállító tájakat fedezhetnek fel, a természet szépségeivel is megismerkedhetnek és komfortos szálláson pihenhetik ki a fáradalmakat! Az erdei iskola Bogácson kerül megrendezésre, ami a Bükk hegység lábánál található. Bogács sokak számára ismerős lehet, hiszen rendkívül népszerű kirándulóhely, mivel rengeteg természeti kincs öleli körül a települést, ráadásul a Bükki Nemzeti Park is a közelben található, ami életre szóló élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Az erdei iskola akció lényege, hogy még ebben az évben történjék meg az első részlet átutalása, vagyis a visszaigazolás kiállításának dátumától számított húsz napon belül, ugyanis csakis ebben az esetben lehet élni a kedvezményekkel! Mivel így is rendkívül reális összegről van szó, mindenképp érdemes elkezdeni a szervezést és egyeztetni a szülőkkel, hiszen így mindenki kedvező helyzetbe kerülhet és nem kell az utolsó pillanatban kapkodni az év végi kirándulások megszervezésével kapcsolatban!

Az erdei iskola akciót a Tandem Humán Szolgáltató Egyesület biztosítja! A vonzó ajánlatról további információkat weboldalunkon olvashat, amelyet a www.kokolyszi.hu címen találhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-30-964-3626-os számon, vagy írjon e-mailt a kokolyszi@kokolyszi.hu címre!