Ízletes lekvár, gyümölcslé? Használjon gyümölcsdarálót!

2017 nov 30. | Gasztro

Nincs olyan ember, aki ne rajongana a gyümölcslevekért, vagy a lekvárokért, azonban ahhoz, hogy elmerülhessen a mennyei ízekben, komoly előkészületi és gyártási munkálatokra van szükség, amelyek során elengedhetetlen a gyümölcsdarálók használata.

A régi korokban rendkívül idő- és energiaigényes volt a lekvárokat és gyümölcsitalokat nagy mennyiségben előállítani, ugyanis a gyümölcsök előkészítése és feldolgozása kézzel történt, vagyis a pucolástól kezdve a magozáson át mindent emberek végeztek. A modern, felgyorsult világban ezekre a folyamatokra egyre kevesebb idő jutott, ennek hatására fejlesztették ki a gyümölcsdarálókat, amiknek köszönhetően az alapanyagokat rövid idő alatt lehet feldolgozni a gyümölcsitalokhoz és lekvárokhoz! A gyümölcsdarálók használata rendkívül egyszerű, ugyanis csak bele kell tölteni a berendezésbe a gyümölcsöket, ezután pedig a gép feldolgozza, egészen apróra darálja, így végeredményként percek alatt megkaphatja a lekvárok, italok alapjait! Használata biztonságos, a garatot rács védi, és vészleállító gombot is szereltek rá.

Mivel a gyümölcsök jelentős része savas, a darálókat kivitelező szakemberek ezt kiemelt figyelemmel kezelték, ezért csakis olyan alapanyagból gyártják a berendezéseket, ami saválló tulajdonságokkal rendelkezik. Ennek köszönhetően semmilyen egészségkárosító anyag nem oldódhat fel és kerülhet bele a gyümölcslevekbe és lekvárokba, így száz százalékosan minőségi élelmiszerek állíthatók elő! A gyümölcsdarálók bárhol alkalmazhatóak, legyen szó kisebb-nagyobb gazdaságokról, de akinek a kertjében bármilyen gyümölcs megterem, és nem szeretné, ha kárba menne a termés, annak is kiváló választás a berendezés!

Ha Önnek is szüksége van gyümölcsdarálóra, tekintse meg a Prenker-Ker Kft. kínálatát, ahol számos minőségi berendezést találhat! Látogassa meg weboldalunkat a www.prenker.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-468-0498-as számon, vagy küldjön üzenetet weboldalunk kapcsolat menüpontja alatt!