Hogyan oldjuk meg az autómentést többletköltségek nélkül?

2017 nov 30. | Életmód

Rendszeresen ellenőrzött, kiváló műszaki állapotban lévő autóval is történhet olyan váratlan esemény, amikor valamelyik alkatrész hirtelen meghibásodása miatt nem tudjuk folytatni utunkat. Jó, ha tudjuk, hogy ilyenkor hova fordulhatunk segítségért. Gépjárművünket biztonságos körülmények között, alacsony költséggel szállíttathatjuk el, ha erre specializálódott, színvonalas szolgáltatást nyújtó autómentőt hívunk.

Attól függően, hogy balesetes, vagy műszaki hibás autóval várjuk a segítséget, más típusú technológia szükséges a biztonságos szállításhoz. Ezért fontos, hogy olyan autómentőt keressünk fel, ahol bármilyen esetben biztosítani tudják a megfelelő járművet. Korszerű technikai felszereléssel rendelkező, az ország bármely területére, sőt, külföldre is gyorsan eljutó autómentővel sokat könnyíthetünk helyzetünkön.

Egyedi esetek költséghatékony megoldásáért, alvállalkozók megbízása nélkül, saját, korszerű eszközeinkkel oldjuk meg a problémákat. Az országon belül és külföldön egyaránt vállaljuk az autómentést. Teljes körű szolgáltatást nyújtva, többletköltségek nélkül teljesítjük az autómentéssel kapcsolatos feladatokat. Többféle járművel rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik a speciális autómentés gördülékeny megoldását is, illetve autószállító utánfutóink is fontos szerepet töltenek be. Bármilyen járművel is rendelkezik a motorkerékpártól a kamionig, mi képesek vagyunk megoldani a problémát! Az adott eset sajátosságaihoz mérten biztosítjuk autómentő szolgáltatásunkat. Járműparkunk lehetővé teszi, hogy egy időben akár nyolc sérült, vagy műszaki hibás gépjárművet is elszállítsunk a különböző helyszínekről. Informálódjon részletesen szolgáltatásainkról a www.szaszaautomento.hu internetes oldalunkon!

Autómentésre szoruló járművét ne bízza a véletlenre! Keresse fel profi autómentő cégünket, és tudja megbízható kezekben tulajdonát! Hívjon minket a nap 24 órájában bármikor a 06-20-937-0928-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@szaszaautomento.hu e-mail címünkre!