A kirakat szerepéről: dekoratív reklámhordozók

2017 nov 30. | Üzlet

Kirakata a legtöbb üzletnek van, ez hozzátartozik az utcafronti megjelenéshez. Sokan a kirakatban csak a termékek ízléses elrendezésének helyszínét látják, pedig a kirakat több ennél! A megkomponált kép, a kitalált koncepció, az ünnepekhez, évszakokhoz illő dekoráció mind egy célt szolgál, mégpedig az eladást. A kirakati babák maguk is reklámeszközök, a bizsuállványok, áruakasztók, displayek mind reklámhordozók.

A kirakat információt közöl az utcán elhaladókkal, akik potenciális vásárlóvá lépnek elő, ahogyan rápillantanak. A kirakatban megjelenik minden hasznos információ, így például az, hogy mit lehet az üzletben vásárolni, milyen akciók érvényesek éppen, van-e olyan a boltban, ami érdekli az éppen arra sétálót, érkezett-e új kollekció, valamit olcsóbban meg tudunk-e vásárolni, mint más, hasonló üzletben.

A hatalmas üvegfelület és a mögötte pózoló kirakati babák feladata, hogy magukra vonják a figyelmet, hogy esztétikus, érdekes, izgalmas legyen az üzlet, ami előtt jó nézelődni. Ezért a kiállított termékek gondos megválasztása mellett ugyanolyan fontos az is, hogy milyen dekorációt szánunk a kis üvegfülkébe. A dekoráció feladata, kiemelje a kiállított termékeket, illetve rájuk irányítsa a figyelmet. Egy látványos installáció, érdekes díszek, harsány színek vagy éppen elegáns megoldások mind elérik a céljukat. A kiarat dekoráció teret ad a fantáziának, csodás dolgok születhetnek a nyomában, bár sajnos csak kevesen mernek igazán kreatív megoldásokat alkalmazni, ha erről van szó.

Ám bármennyire is merész vagy mesés egy kirakat, egy idő után bizony érvényét veszti, unalmassá válik, ezért szükség van rendszeres kirakatrendezésre. Általában a kirakati babákat, ruha állványokat idényekhez, alkalmakhoz kötve variálják.

Amennyiben Ön is éppen változtatás előtt áll, ismerje meg cégünk kínálatát a www.tiszaferr.hu weboldalon, ahol mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy ruhaüzletét berendezze és ötletes kirakatot hozzon létre! Válogasson üzletberendezéseink közül, és szerezze be egy helyről, amire szüksége van! Ha nem tud dönteni, tanácsra van szüksége vagy csak termékeink részletei iránt érdeklődik, bátran keressen minket a futar.tiszaferr@gmail.com e-mail címen vagy a 06-20-325-5735-ös telefonszámon!