Csökkentse a motorkopás esélyét Castrol Magnatec kenőanyaggal!

2017 nov 29. | Férfiaknak

Rendszeresen ül autóba, és igyekszik ügyelni a különböző alkatrészek védelmére? A helyes működés ellenőrzése, valamint a kiváló anyagok használata egyaránt fontos a gépjármű problémamentes működéséhez. Ha nagy gondot fordít a minőségi termékek alkalmazására, jelentős mértékben óvhatja a járművet. Motorolaj webáruházban igényei szerint válogathat, és szerezheti be a legtökéletesebb motorolajat. A motor hatékony védelme érdekében, a kopás csökkentéséhez a legjobb választás a Castrol Magnatec 5w-40, 5w-30 kenőanyagok egyike.

Gépjármű tulajdonosaként több karbantartási művelet teljesítésének szükséges eleget tennünk. Ezek közül az egyik legfontosabb a motorolaj cseréje. Nem érdemes spórolunk ezen, ugyanis ha így teszünk, később mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk. A saját autónkra vonatkozó kezelési utasításban pontosan olvashatunk arról, hogy milyen időközönként kötelező a motorolajat cserélnünk, és a fejlett rendszereknek köszönhetően már az igénybevétel szerint is kalkulálhatunk. A motorolaj olyan kenőanyag, amely az egymáson elmozduló fémalkatrészek súrlódásának mértékére van hatással. Lehetővé teszi a kopás csökkentését, valamint a hűtésben is kiemelt szerepet játszik. A motorblokkot ennek az anyagnak az igénybevételével tudjuk tisztán tartani, és a korrózióvédelmet tekintve is elengedhetetlen. A speciális anyagú Castrol Magnatec különleges megoldást nyújt, ugyanis hatékonyan tapadva, kenőfilmet létrehozva már autónk indításakor teljes értékű védelmet biztosít.

Gépjárműve aktív védelméhez és a motor kifogástalan működéséhez vásároljon nálunk kenőanyagokat kedvező áron. Széles motorolaj kínálatunkban megtalálhatja a Castrol Magnatec termékeket is, amelyek egyedi összetételű molekulái a terhelésnek kitett felületen is megmaradnak. Szerezzen bővebb információt a fokozott mértékű, folyamatos védelmet nyújtó Castrol Magnatec minőségi motorolajainkról, és válassza ki az Ön számára legideálisabb kiszerelést a www.olajsziget.hu internetes oldalunkon!

Használja ki a Castrol Magnatec egyedülálló tulajdonságait, és tegyen hatékonyan a motorkopás ellen! Szerezze be a motorolajat a rendkívül széles választékkal felszerelt motorolaj webáruházunkból! Bármilyen kérdése merül fel, szívesen adunk választ elérhetőségeinken. Hívjon minket a 06-28-410-366-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@olajsziget.hu e-mail címünkre!