Az új iroda átadása előtt ne feledkezzen meg a takarításról!

2017 nov 24. | Üzlet

A legtöbb cég életében legalább egyszer előfordul, hogy az irodának költöznie kell. Ennek számtalan oka lehet, sok esetben nagyobb helyiségre van szükség, de az is előfordulhat, hogy a könnyebben megközelíthető helyszín miatt költözik egy iroda. Fontos a dolgozók első benyomása, amikor először szembesülnek az új helyszínnel, ezért nem érdemes az irodát félkészen átadni. Az új iroda azonban attól még nem áll készen az átadásra, hogy a kivitelezési munkák véget értek. Az építkezés és berendezés általában rengeteg kosszal jár, úgy meg nem érdemes használatba venni az új irodahelyiséget, hogy az asztalokat vastag porréteg fedi. Az iroda takarítását rendkívül fontos még az átadás előtt elintézni, ehhez pedig kérhetjük szakemberek segítségét.

Egy megbízható takarító cég munkatársai aprólékos munkával érik el, hogy az új iroda makulátlan állapotban kerüljön átadásra. Ilyenkor a higiénia érdekében fontos az ablakpárkányok, bejárati ajtók és bútorok vegyszeres tisztítása. De ugyanúgy a radiátorok, a csővezetékek és a korlátok is külön tisztítást igényelnek, hiszen az építkezéssel járó kosz mindent lefed. Az építkezés során olyan szennyeződések is keletkezhetnek, melyek eltüntetéséhez szakértelem szükséges, hiszen úgy kell megszabadulni a makacs foltoktól, hogy nem teszünk kárt a szennyezett felületekben. Az irodatakarítás során a takarító cég munkatársai a megfelelő tisztítószerek használatával alaposan és precízen letakarítanak minden felületet, így az ünnepélyes átadón már minden csillogni fog. Az irodatakarítás azért is elengedhetetlen, mert a tiszta és komfortos munkakörnyezet hatására a dolgozók is produktívabban végzik munkájukat.

Megbízható takarító cégre bízná az átadás előtti irodatakarítást? Forduljon bizalommal a CleanNet Kft. csapatához! További információért látogasson el a www.cleannet.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-383-6963-mas telefonszámon, illetve az info@cleannet.hu e-mail címen!