Miért ügyeljünk a lengéscsillapítók kiváló működésére?

2017 nov 23. | Férfiaknak

Nélkülözhetetlen munkaeszköze furgonja, amit a téli hónapokban is rendszeresen használni fog? Igyekszik ügyelni a furgon alkatrészek ellenőrzésére, de így is találkozik nehézségekkel? Az átvizsgálások során ne hagyja ki a lengéscsillapítókat sem, hiszen ezek felelnek a nagy rugólengések megakadályozásáért.

A gépjárművek a hideg időszakban még inkább hajlamosak a meghibásodásra, mint máskor, éppen ezért fontos, hogy rendszeresen ellenőrizzük minden eszközünket. Furgont munkánk teljesítése érdekében használunk, nagy igénybevételnek van kitéve a jármű. Ha valamely furgon alkatrész meghibásodik, sok esetben számolnunk kell járművünk hiányával, ami nagy veszteséget okozhat. Célszerű időt szánnunk egy színvonalas szolgáltatást nyújtó szerviz felkeresésére, ahol szükség esetén meglévő elemeinket kifogástalan minőségű furgon alkatrészekre cserélik. Érdemes külön figyelmet szánnunk a lengéscsillapítók állapotának ellenőrzésére is, hiszen ha sodródást, a vonóerő csökkenését, vagy a fékút hosszabbodását tapasztaljuk, nagy valószínűséggel a lengéscsillapítókkal van probléma. A különféle utakon nélkülözhetetlen ellátniuk feladatukat, így a rugózásból keletkező lengés csillapítását és az esetleges felütéseket. A kerékagyak gondtalan működése is elengedhetetlen, ugyanis ezekre rögzítjük a többi furgon alkatrészt is, amelyek lehetővé teszik a gumiabroncsok problémamentes irányítását.

A legújabb diagnosztikai eszközök alkalmazásával, szakmai hozzáértéssel állapítjuk meg a hibát, majd ennek elhárítása céljából teljes körű szolgáltatást nyújt cégünk, a Furgon-Szerviz Kft.! Amennyiben gyorsan van szüksége a megfelelő furgon alkatrészek bármelyikére, készséggel segítünk. Ha nem biztos a lengéscsillapítók vagy a kerékagyak kiváló állapotában és működésében, ránk bízhatja az alapos ellenőrzést, hiba esetén pedig a megbízható javítást is. A hideg téli idő beköszöntével nem szabad megfeledkeznie a még részletesebb átvizsgálásról, és rendellenesség esetén tanácsos minél előbb lecserélnie ezeket a furgon alkatrészeket. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.furgonszerviz.com internetes oldalunkon!

Közlekedjen biztonságosan, és szállítsa gördülékenyen, határidőket betartva a különféle árukat! Fordítson gondot a rendszeres karbantartásra, javítás és kiváló furgon alkatrészek igénye esetén pedig forduljon hozzánk! Hívjon minket a 06-20-268-8283-mas telefonszámunkon vagy írjon nekünk a furgonszerviz@gmail.com e-mail címünkre!