Alapítson egyszemélyes kft.-t egyszerűen!

2017 nov 17. | Üzlet

Egyedi tervei vannak, amelyek alapján új üzleti vállalkozást kíván indítani? Minél gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást keres ennek megvalósítása céljából? Rövid idő alatt, egyszerűen járhat el, ha megbízható szolgáltatót keres, és akár online cégalapítást is kezdeményezhet. Az egyszemélyes kft. alapítása mellett számos érv szól, amelyekről érdemes előre tájékozódnia.

Magánszemélyként, valamint gazdasági társaságként is lehetőségünk van arra, hogy egyszemélyes kft. alapítása mellett döntsünk. Ebben az esetben a meghatározott minimális törzstőkének csak egy részével szükséges rendelkeznünk, a nagyobb összeget ráérünk a későbbiekben rendezni. Cégtárs nélkül, kedvező feltételekkel oldhatjuk meg a cégalapítást. Pontosan meghatározhatjuk a kockázat mértékét, és jó, ha tudjuk, hogy társaságunk ügyfeleivel szemben csak a kft.-nknek, mint jogi személynek vannak kötelezettségei, egyedüli tagként nem tartozunk felelősséggel. Alaposan tájékozódva akár online cégalapítást is lebonyolíthatunk, és gyorsan, ráadásul költséghatékonyan tehetünk célunk indítása érdekében.

Színvonalas, sokoldalú szolgáltatást nyújtva várjuk megkeresését a CégalapításMost.hu Kft. munkatársaiként. Nagyon fontosnak tartjuk a bizalomra épülő, hosszú éveken át tartó kapcsolatot ügyfeleinkkel, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikeresen tudjunk együttműködni. Teljes körű segítséget nyújtunk az egyszemélyes kft. alapításában, ezt követően pedig vállaljuk igény szerint a jogi képviseletet, és szívesen látjuk el tanácsokkal is. Szerezzen bővebb információt a cégalapítás menetének részleteiről, és tudjon meg többet szolgáltatásunkról a www.cegalapitasmost.hu internetes oldalunkon, ahol már rögtön az űrlap kitöltésére is lehetőséget adunk!

Valósítsa meg könnyedén célkitűzéseit, döntsön az egyszemélyes kft. alapítása mellett! Használja ki azokat az előnyöket, melyek egy ilyen cégformával járnak, és legyen sikeres hosszú éveken át! Forduljon hozzánk, bármilyen kérdése merül fel a cégalapítással kapcsolatban! Hívjon minket a 06-70-217-5701-es telefonszámunkon, akár hétvégén is, vagy írjon nekünk üzenetet az info@cegalapitasmost.hu e-mail címünkre!