Kerülje el a váratlan helyzeteket minőségi téli gumikkal!

2017 nov 10. | Technológia

Rendszeresen használatos eszközeként szolgál autója, amit a téli hónapokban sem hagy végig a garázsban? Bármilyen területen közlekedik, fontos, hogy nagy gondot fordítson az autógumik állapotának ellenőrzésére. Amennyiben még a nyári gumikat használja, vagy a téli gumik simára kopottak, elengedhetetlen a cseréjük, hiszen csak így utazhat biztonságban, és akadályozhatja meg a váratlanul előforduló kellemetlenségeket.

A fagyos, havas időszakban több feladat is várhat ránk otthonunk körül, eszközeink alkalmazását tekintve, és gépjárművünk igénybevételét illetően is. Sokan nem vagyunk teljesen tisztában azzal, hogy milyen tulajdonságokban tér el egymástól a nyári és a téli gumi. Anyagösszetételükben és mintázatukban is jelentős különbségekkel találkozhatunk, éppen ezért jó, ha tudjuk, hogy egy teljesen új nyári gumi sem tesz eleget a téli körülményeknek. A téli gumik futófelületén mélyebb mintázatot alakítanak ki, valamint számos barázda található a felületükön, amelyek lehetővé teszik az egyszerű kapaszkodást a havon és a jégen egyaránt. A minőségi téli gumik oldalfalán különféle jelzéseket láthatunk, amelyek rámutatnak arra, hogy bátran használható-e még az adott autógumi, vagy már nélkülözhetetlenné vált a csere. A barázdamélység nem lehet 1,6 mm alatt, ugyanis ezzel már balesetveszélyesen tudunk csak közlekedni. Annak érdekében, hogy biztonságosan vezethessünk, tanácsos tisztában lennünk ezekkel az adatokkal, és rendszeresen ellenőriznünk az autógumik mindegyikét.

Teljes garanciával, magas minőségű autógumik hatalmas kínálatával, többek között Continental és Barum gumiabroncsokkal várja cégünk, a Sárga Gumi Kft.! Méretek és gyártók szerint választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb téli gumikat, és nem csak személyautók, hanem bármilyen más típusú jármű esetében is megbízható termékeket nyújtunk. Látogasson el gumi webáruházunk internetes oldalára, a www.akciosgumiabroncs.hu webcímre!

Közlekedjen biztonságosan téli gumikkal, a szélsőséges időjárást és útviszonyokat figyelembe véve! Jusson hozzá egyszerűen, kedvező áron a megbízható téli gumikhoz, autótípusának megfelelően! Kérdései esetén forduljon hozzánk a 06-1-276-2694-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@akciosgumiabroncs.hu e-mail címünkre!