Irodája kialakításánál alkalmazzon sokrétű szalagfüggönyöket!

2017 nov 9. | Üzlet

Átalakítást tervez üzletében, vagy új környezetbe költözik, és igyekszik minden szempontból előnyösen berendezni irodáját? Bármikor sor kerülhet megbeszélésekre, sőt alkalom adódhat vetítés lebonyolítására is, amikor kiemelkedően zavaró lehet a nagy mennyiségű fény beszűrődése. Igénye szerinti árnyékolás megoldása céljából érdemes irodai szalagfüggönyöket felszereltetnie, így könnyedén szabályozhatja a fény erősségét a helyiségben.

Az árnyékolástechnikai eszközök között sokféle modern kellékkel találkozhatunk, többek között az irodai szalagfüggönyökkel. Ezek tökéletesen helyettesítik a hagyományos textilfüggönyöket, egyszerűen kezelhetőek, és igényünk szerint szabályozhatóak. Napjainkra már az elegancia szimbólumává váltak az irodai szalagfüggönyök, melyek igényes megjelenést kölcsönöznek környezetüknek, számos színben kaphatóak, és elképzelésünk szerinti szerkezettel alkalmazhatóak. Ha kényelmesen szeretnénk működtetni, lehetőségünk van a motorikus változat igénylésére, így ebből a szempontból is elégedettek lehetünk. Előnyeik között még érdemes megemlítenünk az egyszerű tisztíthatóságot és karbantartást, amire ha rendszeresen ügyelünk, hosszú időn keresztül élvezhetjük az irodai szalagfüggönyök által biztosított előnyöket. Ha nagy mennyiségű fényre van szükségünk, beállíthatjuk e szerint szalagfüggönyünket, amennyiben pedig sötétítést igénylünk vetítés, vagy bármilyen más tevékenység miatt, melyek során zavaró a fény beszűrődése, könnyedén szabályozhatjuk.

Cégünk, az Alba Lamella Kft. magas színvonalú szolgáltatást nyújtva, kiváló minőségű termékek nagy választékával várja érdeklődőit! Árnyékolástechnikai eszközeink között találkozhat az irodai szalagfüggönyökkel is, melyeket az egyenes felületeken kívül íves és ferde részeken is gondtalanul alkalmazhat. Annak megfelelően, hogy milyen hatást szeretne elérni az adott szalagfüggönnyel, lehetősége van maximálisan fényzáró szalagfüggöny és teljesen vagy közepesen fényáteresztő szalagfüggöny alkalmazására. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról, és tekintse meg termékkínálatunkat a www.albalamella.hu internetes oldalunkon!

Növelje helyiségei esztétikai megjelenését, és oldja meg a napfény beszűrődésének szabályozását könnyedén irodai szalagfüggönnyel! Termékeinket érintő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-420-1933-mas telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@albalamella.hu e-mail címünkre!