Remek karácsonyi ajándék lehet a virágküldés külföldre is!

2017 nov 6. | Életmód

Nem ritka manapság, hogy rokonaink, barátaink külföldön élnek, ott élik mindennapjaikat, dolgoznak, és persze a karácsonyt is tőlünk távol töltik. Természetesen meg tudjuk őket látogatni, de ez sajnos nem mindig sikerül. Ajándékot azonban így is küldhetünk, de nem kell feltétlenül valami drága és haszontalan holmira költenünk a pénzünket, sok esetben jobb választás a virág, aminek küldését már egyszerűen és könnyen rábízhatjuk egy nemzetközi virágküldéssel foglalkozó vállalkozásra!

Ahogy szerelmünknek vörös rózsát veszünk, vagy színes virágcsokorral lepjük meg szüleinket, úgy a karácsonynak is megvannak a maga szokásos növényei. A mikulásvirág a legismertebb karácsonyi növény. Élénkpiros-zöld változata mára összefonódott az ünneppel, másik neve is erre utal: karácsonyi csillag. Az amarillisz szintén népszerű ilyenkor. Hosszú szárú, kecses, hagymás dísznövény, trombita alakú virágaival az ünnepi asztal központi dísze. Az ünnepek előtt általában a piros virágúak kaphatóak, a virágszirmok lehetnek egyszínűek, csíkosak, vagy pettyezettek. A magyal ága élénkpiros bogyóival és sötétzöld, fényes, szúrós szélű leveleivel tökéletes karácsonyi dekorációs kellék. Hagyományos karácsonyi növény, története egészen a druidákig nyúlik vissza, akik számára az örök életet testesítette meg, a keresztényeket pedig Jézus örök életre tett ígéretére emlékezteti. A fagyöngy szintén népszerű karácsonykor. Eredetileg a termékenység jelképe volt, napjainkban viszont a karácsony alapvető növénye. Bármelyik mellett is döntünk, külföldön élő rokonaink egész biztosan örülni fognak neki, ha egyszer csak betoppan hozzájuk a nemzetközi virágküldő szolgálat a mi jókívánságainkkal!

Ha az Ön rokonai is távol élnek, és szeretné meglepni őket, válassza a virágküldést külföldre is! Keresse fel a nemzetközi virágküldéssel foglalkozó FlorAwesome Kft. weboldalát, a www.theflowerbird.com címen, és rendelje meg karácsonyi növényeit akár önmagának, akár ajándékba! Kérdés esetén hívja a +36-30-933-9570-es, vagy a +36-30-863-2297-es telefonszámot, illetve írjon e-mailt az info@theflowerbird.com címre!