Készíttessen egyedi nyomtatványokat stancolással!

2017 nov 2. | Technológia

Bonyolult körbevágást igényelnek azok a minták, amelyeket látni szeretne nyomtatványain? Meghívók, képeslapok, dossziék vagy szórólapok gyártása esetén is nagyszerűen alkalmazható technika a stancolás, melynek során egyéni formavágással juthat különleges anyagokhoz.

A csomagolás, a marketing és más hasonló területek mindegyikén nagy hasznát vehetjük a stancolásnak. A nyomdai vágás azon egyedülálló módszer, amellyel különleges, formára vágott nyomtatványokat gyárthatunk. Reklámanyagaink, különféle alkalmakra tervezett kellékeink és számos egyéb eszköz dekorálására kiválóan alkalmas az egyedi kialakítású stancszerszám. Amiatt sem kell aggódnunk, hogy pont az a kivitelezés nem oldható meg, ami saját terveinkben szerepel, ugyanis akár új stancszerszám gyártása is megoldható – ehhez azonban szükség van egy profi cégre, aki gördülékenyen vesz minden elé táruló akadályt.

Gyors határidővel, színvonalas munkával, korszerű eszközök alkalmazásával teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Modern berendezésünkkel bármekkora méretben és bármilyen alakzatot ki tudunk vágni, így kiváló eredményt nyújtunk ügyfeleinken! Amennyiben nem áll rendelkezésünkre olyan típusú stancszerszám, amellyel tökéletesen tudjuk teljesíteni az Ön által kért megrendelést, lehetőség van új, egyedi stancszerszám gyártására, amit előzetes látványterv alapján, nehézségek nélkül tudunk megvalósítani. Így kimondhatjuk: nincs olyan művelet, amit ne tudnánk elvégezni! Kedvező árakkal dolgozunk és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy vásárlóink elégedettek legyenek.

Tudjon meg többet Ön is a stancolás előnyeiről és informálódjon szolgáltatásunkról a www.stancolasjoaron.hu internetes oldalunkon!

Használja ki a stancszerszámok által nyújtott egyedülálló lehetőséget arra, hogy egyedileg tervezett, különleges mintával ellátott nyomtatványokhoz juthasson! Bármilyen kérdése merül fel a stancolással kapcsolatban, készséggel segítünk! Hívjon minket a +36-1/407-4199-es vagy a +36 70/242-9407-es telefonszámon vagy írjon nekünk e-mailt a stancolasjoaron@gmail.com e-mail címünkre!