Rendeljen pizzát olcsón és egyszerűen online!

2017 okt 31. | Gasztro

Gyakran adódik olyan alkalom, amikor nincs ideje főzni, vagy esetleg vendégeket vár, és egyszerűen oldaná meg az ételek kérdését? A pizza rendelés bármikor és bármilyen alkalomból rendkívül jó ötlet lehet. Minőségi alapanyagokból készített, ugyanakkor olcsó pizza házhozszállítását kérve rengeteg időt spórolhat meg, és jól is lakhat!

Rohanó mindennapjaink során sokszor előfordul, hogy egyetlen percünk sincs étel készítésével foglalkozni. A meleg ebéd, vagy vacsora fogyasztása azonban nem jó, ha kimarad. Előfordulhat az is, hogy vendégeket várunk, viszont nem szeretnénk főzéssel tölteni az időt. A pizza rendelés lehetősége ilyen esetekben lehet nagy segítségünkre. Nincs olyan ember, aki ne szeretné a pizzát, hiszen még a tészta is változtatható, a feltétek kombinációs lehetőségei pedig végtelenek! Akár húsos, akár zöldséges, vagy csak sajtos pizzát is kérhetünk, minden testre szabható. Minőségi, akár teljes kiőrlésű lisztből készített, olcsó pizzákhoz juthatunk, és a szállítás sem okozhat gondot, ha megfelelő céget találunk. Attól függően, hogy a telefonálást, vagy az online rendelést tartjuk előnyösebbnek, választhatunk e két megoldás közül.

Napi akciókkal, rengeteg feltéttel választható pizzák széles választékával állunk rendelkezésére a Pizza Casa munkatársaiként. Különféle kedvezményekkel, színvonalas kiszolgálással, minőségi ételek gördülékeny házhozszállításával igyekszünk eleget tenni igényeinek. Ha teljes kiőrlésű lisztből szeretné készíttetni olcsó pizzáját, erre is van lehetőség, pontgyűjtő akciónkkal pedig azoknak kedveskedünk, akik rendszeresen tőlünk rendelnek. A pizzákon kívül más finomságokat is készítünk és szállítunk. Tekintse meg étlapunkat a www.pizzacasa.hu internetes oldalunkon, és adja le a kiválasztott pizza rendelését!

Étkezzen kényelmesen, és kínálja meg vendégeit is! Ízletes, friss és olcsó pizza igénye esetén keressen minket elérhetőségeinken! Telefonáljon a 06-23-362-081-es számunkra, vagy adja le online pizza rendelését weboldalunkon!