Növelje tárolókapacitását garagebox használatával!

2017 okt 30. | Életmód

Egyre több használati tárgy gyűlik össze, amiket már nem tud hol tárolni? Rendelkezik mélygarázzsal, de autója mellé nem fér be egy szekrény, vagy polc sem? Egyedülálló megoldást nyújthat a garagebox alkalmazása, ugyanis ezt a fém garázs szekrényt a gépjármű orra fölött helyezheti el, lábai magasságának igény szerinti beállításával!

Szinte mindegyikünkkel előfordult már, hogy az utolsó szekrényünket is telepakolva nem találtunk több helyet használati tárgyainknak. Kisebb garázzsal rendelkezve nem gondolkodunk azon, hogy oda helyezzünk-e egy tárolásra alkalmas szekrényt, hiszen épp elegendő terület van benne az autónk számára. Azonban ha körültekintőek vagyunk, megismerkedhetünk egy olyan korszerű fém garázs szekrénnyel, amit gépjárművünk orra fölé helyezhetünk el, tetszőlegesen állítható magassággal. Sőt, a biztonság is adott, hiszen a garagebox egyszerűen zárható, és vastag acéllemezből készül, hogy alaposan megnehezítse a tolvajok dolgát! Az éppen nem használt autógumikat, vagy a különféle sportfelszereléseinket könnyedén elhelyezhetjük ebben a praktikus és stabil tároló eszközben!

Felfelé nyíló ajtókkal ellátott, biztonsági zárral ellátott garagebox tárolóval nyújtunk egyedülálló lehetőséget arra, hogy akár két és fél köbméternyi használati tárgyat helyezhessen el garázsában! A színvonalasan kivitelezett fém garázs szekrénnyel cégünk speciális megoldást nyújt annak érdekében, hogy mélygarázsát, vagy egyéb parkolóhelyét maximálisan kihasználhassa. Tudjon meg többet a garagebox előnyeiről, és informálódjon részletesen szolgáltatásunkról a www.garagebox.hu weboldalunkon!

Használja ki a mélygarázs lehetőségeit, és bővítse ki tárolókapacitását garageboxszal! Helyezze el tárgyait praktikusan a biztonságos fém garázs szekrényben! Kérdéseivel, illetve megrendelés esetén forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-602-4801-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@garagebox.hu e-mail címünkre!