Miért érdemes Bag-in-Box zacskókban tárolni a gyümölcslevet és a bort?

2017 okt 27. | Gasztro

Gyümölcstermesztéssel foglalkozik, és nagy mennyiségben állít elő különféle gyümölcsleveket? Esetleg a hivatása a borászat, és szüksége van tárolóeszközökre? Bag-in-Box zacskókkal minden szempontból jól járhat, hiszen más kellékekkel szemben ezekben biztonságos módon, hosszabb időn keresztül tárolhatja termékeit!

Az ősz sokak számára jelenti a szüret időszakát, és rengetegen foglalkozunk különféle gyümölcsitalok készítésével is. Változó, hogy pontosan milyen eszközöket használnak a bor, és a gyümölcslevek tárolására. Azonban ha igazán egyedülálló megoldást keres, amiben hosszú időn át kiváló állapotban tarthatja termékeit, akkor érdemes kipróbálnia a Bag-in-Box zacskókat! A Bag-in-Box zacskó egy fóliából készült rugalmas zsák, valamint egy műanyag, rugós csap kombinációja. Ahogy fogyasztjuk a tartalmát, a zsák folyamatosan zsugorodik össze, teljes mértékben megakadályozva, hogy levegő jusson bele. Ez a kivitelezési mód lehetővé teszi, hogy felbontott állapotban akár több hétig is elálljon az adott termék! Meleg és hideg italokat egyaránt tölthetünk bele. Borkereskedőnként és vendéglátóhelyeken is bátran alkalmazhatjuk. Stílusos dobozt választva akár a közelgő ünnepi alkalmakkor is felszolgálhatjuk!

A Bí-Bor-Ász Borszaküzlet hatalmas kínálattal várja, ahol nem csak a szőlészethez és borászathoz kapcsolódó eszközöket tudja beszerezni, hanem kedvező feltételekkel juthat hozzá Bag-in-Box zacskókhoz is. Szerezzen bővebb információt erről a hasznos kellékről, és tájékozódjon tevékenységi körünkről is részletesen borászati webáruházunk oldalán, a www.bi-bor.hu-n!

Tárolja higiénikus körülmények között az italokat, használja ki a Bag-in-Box zacskók előnyeit! Rendelje meg a megfelelő méretű és mennyiségű termékeket kedvező áron borászati webáruházunkból! Keressen bennünket a 06-30-663-7382-es villányi, illetve a 06-30-663-7381-es siklósi telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@bi-bor.hu e-mail címünkre!