Legyen költséghatékony, használjon felújított készülékeket!

2017 okt 27. | Technológia

Nélkülözhetetlen eszközei közé tartozik a fénymásoló, hiszen irodai feladatait csak ennek használatával tudja megfelelően ellátni? Meghibásodott eddig használt készüléke, vagy mindenképp szüksége van egy másik gépre is? Költséghatékonyan és biztonságosan járhat el, ha a felújított készülékek mellett dönt!

Az irodai munka közben rengeteg olyan feladat vár ránk, amelyeket csak akkor tudunk teljesíteni, ha rendelkezésünkre állnak a szükséges nyomtatványok. Ezekhez nyomtatással és fénymásolással juthatunk, így a speciális berendezések megléte nélkülözhetetlen. Előfordulhat, hogy meglévő eszközünk meghibásodik, új irodába költözünk, vagy bővítünk, így másik gépet kell beszereznünk. Többféle lehetőség közül választhatunk, ugyanis az új fénymásoló megvásárlása helyett dönthetünk a fénymásoló bérlése mellett, de vehetünk felújított készülékeket is. A felújított készülékek előnyeiként említhetjük meg a megfizethető árakat, valamint az alacsony üzemeltetési költséget is. A problémás fénymásolókat alaposan átvizsgálva, korszerű módon, szakemberek által javítva kínálják megvételre, amelyekhez egyszerűen juthatunk hozzá, és a nehézségek miatt sem kell aggódnunk, hiszen garanciát is kapunk hozzá!

Megbízhatóan működő, felújított készülékek széles választékával várjuk a Büro 44 Irodatechnikai Kft.-nél. Kínálatunk folyamatosan bővül, így biztos, hogy megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb felújított készüléket. Nem csak ezek értékesítésével, hanem fénymásolók bérbeadásával is foglalkozunk, de meghibásodás esetén is segítségére vagyunk! Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről, és tekintse meg termékeinket a www.buro44.hu internetes oldalunkon!

Dolgozzon gyorsan és hatékonyan, kiváló eszközökkel! Jusson megfizethető áron fénymásolóhoz! Felújított készülékek beszerzése ügyében, valamint felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-1-221-8175-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@buro44.hu e-mail címünkre!