Éljen a háromrétegű üvegek előnyeivel!

2017 okt 27. | Lakberendezés

Jelentősebb mértékben növelné komfortérzetét, ugyanakkor az energiahatékonyságra is figyelmet fordít? Nyílászárói cseréjét tervezi, vagy új otthona kialakítása előtt áll? Mindegyik esetben jó döntés a háromrétegű üveg választása!

Már régóta létezik a hőveszteség csökkentésére irányuló igény. Az új építésű épületek esetében alapvető technológiának számít a kétrétegű üvegezés, napjainkban viszont már egyre szélesebb körben népszerű a háromrétegű üvegek használata is, amelyekkel hatékonyan alakíthatjuk ki komfortos környezetünket. Ezen a területen mindenütt találkozhatunk az U értékekkel, amelyek a nyílászárók energiahatékonyságát adják meg. Minél alacsonyabb értékkel találkozunk, annál energiahatékonyabb az adott termék. A háromrétegű üvegek esetében rendkívül fontos, hogy a keretek anyaga strapabíró, erős legyen, valamint az elosztósávok minősége, és a gázkitöltés módja sem elhanyagolható. Érdemes minden részletet tekintve előre, alaposan tájékozódnunk, így biztos, hogy a lehető legjobb nyílászárókat szereltethetjük be!

Sokoldalú és kiváló minőségű nyílászárók hatalmas választékával várjuk a Baliner Bt.-nél! Termékeink között többféle típusú nyílászáróval találkozhat. Háromrétegű üvegeink által egyszerre több problémájától is megszabadulhat, ugyanis megfeledkezhet a falakon túli zajról, és maga mögött hagyhatja az energiapazarlást is! Ezek mellett időtálló megoldásra számíthat, sőt a környezetvédelemért is hatékonyan tehet! Tájékozódjon akciós árainkról, és informálódjon részletesen a tőlünk megrendelhető eszközökről a www.baliner.hu weboldalunkon!

Az Ön számára is fontos a környezetvédelem? Szeretné energiafogyasztását csökkenteni? Zajos környéken lakik, de nyugalomra vágyik? Tartós, megbízható, minőségi nyílászárókat vásárolna? Szerezzen bővebb információt a háromrétegű üvegek előnyeiről! Kérje egyedi árajánlatunkat, és tegye fel kérdéseit a 06-70-433-6348-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@baliner.hu e-mail címünkre!