Ajándékozzon környezetbarát, logóval ellátott vászontáskát!

2017 okt 26. | Életmód

Hasznos, ugyanakkor egyedi ajándékot keres, amit átnyújthat dolgozói számára? A különféle táskák mindegyikünknél ott vannak nap, mint nap, hiszen ezekben hordjuk kellékeinket, és bevásárlás alkalmával is nélkülözhetetlen eszközök. A környezettudatos életvitelt előtérbe helyezve kiváló használati tárgyként szolgálhat a vászontáska, amit egyszerűen elláthat cége logójával is. Vászontáska nyomtatást vállaló szolgáltatónál bármekkora mennyiségben lehetősége van minőségi vászontáskák rendelésére.

Táskák különböző fajtáival találkozhatunk hétköznapjaink során. Munkába menet és vásárlásaink alkalmával minél strapabíróbb darabokra van szükségünk, hiszen változó mennyiségben pakoljuk meg használati tárgyainkkal, vagy a vásárolt élelmiszerekkel. Ha fontosnak tartjuk a környezet védelmét, és hasznos ajándékot szeretnénk adni munkatársainknak, érdemes a környezetbarát táskák mellett döntenünk. A vászontáska előnyeiként mindenképp érdemes megemlítenünk a következő jellemzőket:

  • Környezetbarát.
  • Esztétikus megjelenésű.
  • Nagy teherbírású.
  • Összehajtható, így kis helyen is elfér.
  • Hosszú időn keresztül használható.

Különféle vastagságú vászontáskákkal várjuk a Yourcontact Kft.-nél, ahol nem csak különállóan, hanem csomagonként is megrendelheti a szükséges mennyiségű vászontáskákat. Lehetőséget nyújtunk arra, hogy cége logójának ellátásával, vagy egyéb ábrával színesítve rendelje meg a környezetbarát táskákat. Korszerű technikával oldjuk meg a vászontáskák nyomtatását, így biztos lehet a magas minőségű kivitelezésben. Tájékozódjon kedvező árainkról, vászontáska csomagjainkról és tevékenységi körünkről a www.vaszontaska.hu internetes oldalunkon!

Készíttessen logóval ellátott, környezetbarát táskákat dolgozói részére! Helyezzen Ön is hangsúlyt a környezettudatos életmódra, és használjon munkatársaival együtt egyedi vászontáskát! Megrendelés ügyében, és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-30-381-8886-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az iroda@zoltex.hu e-mail címünkre!