Működtesse irodáját megbízható irodatechnikai eszközökkel!

2017 okt 25. | Üzlet

Hamarosan új irodát nyit, ahol szüksége lesz a hatékony munkát elősegítő készülékekre? Netán meglévő üzletében van szüksége megbízható eszközökre, hiszen csak így tudja teljesíteni feladatait? A gyors információáramlás érdekében nélkülözhetetlen a magas minőségű irodatechnikai kellékek alkalmazása, amelyeket tanácsos teljes körű szolgáltatást nyújtó cégtől megrendelnie.

Irodánkban számos teendő vár ránk minden nap, amelyeket csak akkor végezhetünk eredményesen, ha rendelkezésünkre állnak a megfelelő kiszolgálóeszközök. Így jelentős szerep hárul a technikára, a korszerű irodatechnikai készülékek alkalmazására. A különféle nyomtatványokat fénymásoló, illetve nyomtató berendezések használatával vehetjük kezünkbe. Amennyiben saját tulajdonú irodatechnikai eszközöket szeretnénk, könnyedén beszerezhetjük egy helyről az összes készülékünket, vagy rendelhetünk multifunkciós gépet. Azonban dönthetünk a bérlés mellett is, mivel így bármilyen problémánk adódik a működtetés során, a bérbeadó cég segítségünkre van a hiba elhárításában is!

A csúcstechnológiát forgalmazó Textra Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. megbízható készülékeket nyújt az irodatechnika területén. Nálunk olyan eszközöket szerezhet be, amelyekkel hosszú időn keresztül, gördülékenyen teljesítheti mindennapos feladatait. Nyomtatóink, másolóink, multifunkciós eszközeink teljes mértékben eleget tesznek elvárásainak. A RICOH Hungary szerződéses partnereként a forgalmazáson kívül a teljes körű szervizelés is tevékenységi körünkbe tartozik. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról és a tőlünk megrendelhető eszközökről a www.textra.hu internetes oldalunkon!

Gyorsítsa az információáramlást, tegye lehetővé a problémamentes, precíz munkavégzést kiváló irodatechnikai berendezések alkalmazásával! Kérje segítségünket az igényeinek legmegfelelőbb eszköz kiválasztásához! Hívjon minket a 06-1-260-2535-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a textra@textra.hu e-mail címünkre!