Bővítse szolgáltatásait szauna építésével!

2017 okt 24. | Életmód

Manapság egy valamire való wellness központ nem engedheti meg magának, hogy ne rendelkezzen szaunával! Ez a legnépszerűbb wellness-szolgáltatás, amelybe mindenképp érdemes befektetnünk, hiszen hamar megtérül! Ráadásul nem csak wellness központok esetében jó ötlet szaunát építeni, hanem hotelekbe, illetve magánházakba is!

A szauna építése mindenképp előnyös döntés, hiszen a szaunázás számtalan pozitív élettani hatással rendelkezik. Nem csak méregtelenít, a bőrünket is szebbé teszi, ráadásul stressz oldó hatása is van! Pont ezért télen a legnépszerűbb a szauna, hiszen a hideg és sötét hónapokban mindenki stresszesebb a szokásosnál, és a melegben üldögélés is jól esik, amikor kint fagy van. Az ősz beköszöntével egyre nő az igény a szaunázásra, ezért érdemes még most belefogni a szauna építésébe!

A szauna építéséhez mindenképp keressünk fel megfelelő szakembereket, ám előtte gondoljuk végig, hogy pontosan milyen szaunát szeretnénk! Három szauna típus közül választhatunk: finn szauna, infraszauna vagy kombi szauna. A leghagyományosabb ezek közül a finn szauna, mely úgy működik, hogy a kabin levegőjét vízgőzzel fokozatosan felmelegítjük. Ezzel szemben a modernebb infraszaunában az infrasugarak érik el a melegítő hatást! Az infraszauna előnye, hogy a finn szaunával ellentétben ezt használhatják szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők is, ugyanis kisebb a hőfoka, mint a finn szaunának. Mivel a finn szaunák nagyobb helyet igényelnek, magánházakba érdemes inkább infraszaunát építeni. Ha nem tudunk dönteni a finn- és az infraszauna között, akkor választhatjuk a kombi szaunát, mely a két szauna típus kombinációja.

Szaunát építene, amelyhez tapasztalt és megbízható szakembereket keres? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.aquarelax.hu-ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-388-4264-es telefonszámon, illetve az aquarelax@aquarelax.hu e-mail címen!