Bővítse szolgáltatásait szauna építésével!

24 október 2017
 október 24, 2017
Bővítse szolgáltatásait szauna építésével!
Kategória Életmód

Manapság egy valamire való wellness központ nem engedheti meg magának, hogy ne rendelkezzen szaunával! Ez a legnépszerűbb wellness-szolgáltatás, amelybe mindenképp érdemes befektetnünk, hiszen hamar megtérül! Ráadásul nem csak wellness központok esetében jó ötlet szaunát építeni, hanem hotelekbe, illetve magánházakba is!

A szauna építése mindenképp előnyös döntés, hiszen a szaunázás számtalan pozitív élettani hatással rendelkezik. Nem csak méregtelenít, a bőrünket is szebbé teszi, ráadásul stressz oldó hatása is van! Pont ezért télen a legnépszerűbb a szauna, hiszen a hideg és sötét hónapokban mindenki stresszesebb a szokásosnál, és a melegben üldögélés is jól esik, amikor kint fagy van. Az ősz beköszöntével egyre nő az igény a szaunázásra, ezért érdemes még most belefogni a szauna építésébe!

A szauna építéséhez mindenképp keressünk fel megfelelő szakembereket, ám előtte gondoljuk végig, hogy pontosan milyen szaunát szeretnénk! Három szauna típus közül választhatunk: finn szauna, infraszauna vagy kombi szauna. A leghagyományosabb ezek közül a finn szauna, mely úgy működik, hogy a kabin levegőjét vízgőzzel fokozatosan felmelegítjük. Ezzel szemben a modernebb infraszaunában az infrasugarak érik el a melegítő hatást! Az infraszauna előnye, hogy a finn szaunával ellentétben ezt használhatják szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedők is, ugyanis kisebb a hőfoka, mint a finn szaunának. Mivel a finn szaunák nagyobb helyet igényelnek, magánházakba érdemes inkább infraszaunát építeni. Ha nem tudunk dönteni a finn- és az infraszauna között, akkor választhatjuk a kombi szaunát, mely a két szauna típus kombinációja.

Szaunát építene, amelyhez tapasztalt és megbízható szakembereket keres? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.aquarelax.hu-ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-388-4264-es telefonszámon, illetve az aquarelax@aquarelax.hu e-mail címen!

Comments are closed.