A tökéletes irodai széket keresi?

2017 okt 3. | Életmód

Ha rendszeresen ülőmunkát végzünk, akár egy irodában, akár otthon, akkor szembesülhettünk már ennek visszásságaival. Gondolva itt arra, hogy sokkalta jobban oda kell figyelnünk, hogyan táplálkozunk, mennyit mozgunk, és jól meg kell válogatnunk azt is, hogyan és legfőképp min ülünk. Hiszen alapvetően az emberi test nem a nap 8 órás ülésre van kitalálva, ezért mindent meg kell tennünk, hogy ennek a szervezetre gyakorolt negatív hatásait csökkentsük, különösképp a vázrendszert, tehát a gerincet és a derekat érintő problémákra gondolva. Persze számos olyan testmozgást végezhetünk, ami erre próbál erősíteni, a megfelelő szék elengedhetetlen az egészséges életmódhoz.

Ha az irodai székek közül kell választanunk, számos modell mellett dönthetünk, de a legjobb megoldások között is igen előkelő helyen vannak a hálós háttámlájú székek, ami a kényelmet, és a megfelelő tartást illeti! De miért pont ezek a modellek? A megfelelően kialakított ülőfelület alapvető, de a hálós háttámla adja a valódi előnyét ezeknek a típusoknak, hiszen ha ezeken hátradőlünk, a háló valamennyit süpped ugyan a testsúlyunk miatt, méghozzá pont annyit, hogy egyszerre legyen kényelmes, ugyanakkor megfelelő alátámasztást biztosítson. Utóbbi azért fontos, hogy a gerincünk és a derekunk egyenletesen oszlassa el a terhelést, és az adott, esetlegesen nagyobb terhelés alatt álló területeken idővel ne jelentkezzenek problémák.

Ha szeretne hálós háttámlájú székeket vásárolni irodájába, otthonába, vagy bárhova, ahol fontosnak tartja a kényelmes és egészséges ülést, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk kínálatában mindent megtalálhat, amire csak szüksége lehet az irodai székek területén! Ha további információkra kíváncsi, látogasson el weboldalunkra, a www.irodaiszekek.hu –ra!

Ha kérdései merülnének fel termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a 06-1/210-7096 telefonszámon, illetve a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címen!